Hae
Big mamas home

Sunnuntai viboja

the Floral Society, viikkokukat, kukat, koti

Tervesiä täältä sohvan kulmasta torkkupeiton alta. Kuopus on parhaillaan päiväunilla ja esikoisella on omat puuhansa. Meillä on ollut kaikin puolin rento ja rauhallinen suununtaiaamu. On katsottu lastenohjelmia ja syöty aamupalaa. Olin vielä eilen töissä tekemässä aamuvuoroa. Minulla on ollut paljon viikonlopputöitä viime aikoina. Nyt kuitenkin helpottaa hieman. Toki viikonloppuvuoroista saa hyvät lisät, mutta on minusta kivaa olla myös kotona. 

Kotona piristää juuri nyt arvontapalkintona the Floral Societylta saatu kimppu. Päätin, että alan silloin tällöin tilaamaan kukkia kotiin ko yritykseltä. Yhdessä paketissa tulee reilusti tuoreita kukkia ja tätä ruuhkavuosielämää helpottaa suunnattomasti, kun ne tuodaan kotiovelle. 

Little B:lle nousi viime yönä kova kuume ja hän nukkui vieressämme suurimman osan yöstä. Aamulla kuume oli laskenut, mutta päivälle suunniteltu Hop Lopin reissu pitää siirtää toiselle viikonlopulle. 
Isoimman yllätyksen tarjoili kuitenkin esikoisemme. Jännitin hieman hänelle kertomista. Odotin pieniä raivareita, mutta 3-vuotias oli hyvin zen saatuaan tiedon. Hän tietää ettei kipeänä saa mennä hoitoon tai Hop Lopiin muita tartuttamaan ja totesi reippaasti: ”Sitten pitää mennä joku toinen kerta.” Olin pakahtua ylpeydestä, kun pikkuisemme osasi käsitellä tämän asian niin hyvin. 
Sovittiin, että haetaan kaupasta munia ja vaniljakastiketta ja tehdään pannukakku, kun ei päästä Hop Lopiin. 
Miten teidän viikonloppunne on sujunut?

2 kommenttia

  1. Saara kirjoitti:

    Kukat ovat kyllä niin ihana piristys kotiin! Harmittaa, koska olen viime aikoina ollut niin paljon poissa kotoa, etten ole viitsinyt ostaa kimppua, koska ehtisin nauttia siitä vain pari päivää. Ehkä nyt maaliskuussa 🙂

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Tunnistan tuon. Nyt me ollaan oltu sen verran kipeinä ettei kukista ole osannut nauttia, vaikka kotona ollaan oltukin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.