Hae
Big mamas home

Essence Witch side luomiväripaletti

*Tuote saatu PR-näytteenä.

Sain taannoin tämän Essencen Witch side -paletin testiin Why not PR:ltä ja tästä on tullut luottopalettini. Tällä paletilla syntyy niin arkisemmat meikit, kuin juhlameikit, sekä tummat, että vaaleat lookit. Witch side on siis täydellinen peruspaletti.

LISÄÄ TUOTEVINKKEJÄ: Meikit

essence Witch side Essence Witch side

Tutustuin Essenceen vasta hetki sitten kunnolla ja merkki pääsi yllättämään minut totaallisesti. Nykymaailmassa tuntuu epätodennäköiseltä saada näin laadukkaita meikkejä näin edullisesti. Olen löytänyt nyt useampia suosikkeja Essenceltä ja olen todella fiiliksissä tästä merkistä. Ehdoton plussa on myös se, että tuotteita ei testata eläimillä.

essence Witch side essence Witch side

Paletin teema leikittelee noidilla, taikuudella, sekä hyvällä ja pahalla puolella. Sävyjen nimissäkin on mystiikkaa, sillä paletilta löytyy muun muassa Potion, Supernatural, Spell, Magic ja Amulet-nimisiä värejä. Tällainen fantasianörtti, jollainen pohjimmiltani olen, vain pitää tällaisista yksityiskohdista.

Witch side-paletti on todella monipuolinen. Siinä on sekä tummia, että vaaleita sävyjä, mattaisia, kiiltäviä, sekä metallinhohtoisia sävyjä. Eli, oikeasti todella monipuolinen. Olen saanut tehtyä todella monipuolisia meikkilookkeja tällä ja kuten sanoin, tästä on tullut luottopalettini. Luomivärit ovat runsaspigmenttisiä, eivätkä varise.

LUE MYÖS: Essence Halo Berlin luomiväripaletti

essence Witch side essence Witch side

Paletti on ollut Essencen kevät/kesä-mallistoa ja melko nopealla googlaamisella, sitä löytyy joistain ulkomaalaisista verkkokaupoista. Jos tämä paletti kiinnostaa, niin kannattaa olla nopea. Jos tätä ei löydy enää, kannattaa ehdottomasti tutustua myös muihin Essencen paletteihin.

 

LUE MYÖS:

Meikkikuvat ennen ja nykyään

Seuraa myös

Instagram
Facebook
Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.