Hae
Big mamas home

Flunssakausi, arkea & jotain hyvää somesta

arki, lapsiperheen arki, lapsiperhe, lapset, perhe, flunssakausi, lapsi sairastaa, uusi työ.

En ole hetkeen kirjoittanut teille viikon kuulumisia, koska arki on ollut niin hektistä. Me päästään vielä suhteellisen helpolla, koska lapset eivät harrasta mitään. Mutta koska minä teen kolmivuorotyötä, arjessa on välillä soviteltavaa. Eiköhän tämä tästä, kun totutaan uusiin rytmeihin.
🗙Tämä viikko oli ensimmäinen työviikkoni sitten äitiyslomalle jäännin. Lisäksi vaihdoin työpaikkaa juuri ennen paluutani työelämään, joten tämä oli ensimmäinen viikko uudessa työpaikassa. Kaikki on lähtenyt hyvin käyntiin, lukuun ottamatta loppuviikon flunssaa. On aina yhtä ahdistavaa olla poissa töistä, oli kyseessä sitten oma tai lapsen sairaus. Varsinkin, kun on koeajalla! Muuten kaikki on mennyt hyvin. Olen omasta mielestäni sopeutunut aika hyvin uusiin käytäntöihin ja rytmeihin. Nykyisessä työpaikassa kertyy päivälle huomattavasti enemmän askelia, kuin vanhassa.
arki, lapsiperheen arki, lapsiperhe, lapset, perhe, flunssakausi, lapsi sairastaa, uusi työ.
🗙Tällä viikolla olivat myös Habitare-messut, jonne pääsin ensimmäistä kertaa ammattilaisaikaan. Tämä oli vasta toinen vuoteni messuilla noin ylipäätään ja olen kuullut niiden tulleen valtavasti eteenpäin aikaisemmista vuosista. Kuten kerroin aikaisemmin, kovin paljoa suoraa inspiraatiota omaan sisustustyyliini ei ollut tarjolla, mutta joitain yksittäisiä juttuja kylläkin. Tein suosikeistani oman postauksensa, jonka pääset lukemaan vaikka tästä.
arki, lapsiperheen arki, lapsiperhe, lapset, perhe, flunssakausi, lapsi sairastaa, uusi työ.

 

arki, lapsiperheen arki, lapsiperhe, lapset, perhe, flunssakausi, lapsi sairastaa, uusi työ.
🗙PSL-kausi on täällä taas! Tämä on tällaiselle kahvikissalle vuoden parasta aikaa. Ja kaikille tiedoksi, tiedostan että tämä on enemmän jälkiruoka, kuin oikea kahvi. Juonkin kahvini erikseen ja Pumpkin Spice Latte on samalla tavalla lämmin herkku, kuten vaikka kaakao.
arki, lapsiperheen arki, lapsiperhe, lapset, perhe, flunssakausi, lapsi sairastaa, uusi työ.
arki, lapsiperheen arki, lapsiperhe, lapset, perhe, flunssakausi, lapsi sairastaa, uusi työ.
🗙En voi muuta, kuin ihmetellä miten sosiaalinenmedia pienentää maailmaa. Olen tällä viikolla tavannut muutaman ihmisen, joiden blogeja olen seurannut pidempää ja joiden kanssa olen vaihtanut useampia kommentteja ja viestejä ympäri somea. Kun tapasimme ensimmäistä kertaa, oli kuin olisimme tunteneet jo vuosia. Juttu jatkui siitä, mihin kommenteissa oli jääty. Somea parjataan paljon, mutta on siinä jotain hyvääkin. En olisi todennäköisesti tavannut näitäkään ihmisiä ilman blogiani tai somea.
arki, lapsiperheen arki, lapsiperhe, lapset, perhe, flunssakausi, lapsi sairastaa, uusi työ.

 

arki, lapsiperheen arki, lapsiperhe, lapset, perhe, flunssakausi, lapsi sairastaa, uusi työ.
🗙Loppuviikossa meille iski flunssat. Ensimmäisinä minä ja vauva, sitten Little E ja tämän jälkeen uudestaan vauva. Tytöt olivat viime viikon varahoidossa ryhmiksessä isommassa ryhmässä, joten ei ollut mikään iso yllätys, että sitä kautta lapset saivat syksyn ensimmäisen flunssan. Tämä on samalla beben ensimmäinen kunnon tauti, pikku nuhia ja rokotusreaktioita lukuun ottamatta. Ehkä se siksi iskikin niin rajusti juuri vauvaan.
arki, lapsiperheen arki, lapsiperhe, lapset, perhe, flunssakausi, lapsi sairastaa, uusi työ.

 

arki, lapsiperheen arki, lapsiperhe, lapset, perhe, flunssakausi, lapsi sairastaa, uusi työ.
🗙Flunssat ovat vaikuttaneet erityisesti beben yöuniin, joten meillä on nukuttu aika katkonaisesti. Olenkin sanonut, että meidän kahdesta lapsesta kuopuksella on ollut eniten erilaisia vaiheita liittyen uneen. Edelleen meillä nukutaan pääsääntöisesti erinomaisesti, mutta välillä on vaikeampia viikkoja. Nyt nukkuminen on ollut vaikeaa flunssan takia ja meillä heräillään useasti yöllä. Päivisin kuluu kahvia ja mama on silmät ristissä, mutta eiköhän se taas tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.