Hae
Big mamas home

Nahkatakki ja kukkamekko

Heipä hei. Miten teidän viikkonne on sujunut? Täällä se on kulunut aika tavanomaisissa merkeissä. Ehkä tämä on ollut vähän tavallista aktiivisempi, minkä huomaan heti omassa voinnissani. En jaksa enää samalla tavalla kovin aktiivisia viikkoja, vaan väsyn herkemmin. Onneksi viikonloppuna voi ottaa jo vähän rennommin.

Lapset olivat poikkeuksellisesti päivän verran pidempään toisessa kodissa, mutta nyt he ovat taas asettuneet tänne ja tämän kodin rutiineihin. Saan tosin jatkuvasti palautetta siitä, että olen tyhmä äiti, koska en osta koko ajan herkkuja. Tämä on tosin palaute, jonka kanssa selviän. Koululaisen käytökseen ja vireystasoon vaikuttaa selkeästi edelleen koulun aloitus. Iltaisin kiukutellaan lähes poikkeuksetta. Koulussa ja iltapäiväkerhossa hän on ilmeisesti oma, ihana itsensä, mutta väsymys ja uudenlainen arki purkautuu edelleen kiukkuna kotona. Yritän muistaa, että hänen arjessaan on nyt paljon uutta, jolloin kiukuttelu on edes vähän hempompaa ottaa vastaan.

Kukkamekko ja nahkatakki - BMH - Big mamas home by Jenni Kukkamekko ja nahkatakki - BMH - Big mamas home by Jenni

Nahkatakki / ZALANDO

Mekko / H&M

Kengät / NEW LOOK

Laukku / NEW LOOK

Korvakorut / SOLA VISUALS

Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Kukkamekko ja nahkatakki

Varautukaa siihen, että tulen vielä kuvamaan kaikki kukkamekkoni tämän nahkatakin kanssa. Rakastan nimittäin kyseistä yhdistelmää. Se näyttää ihan super kivalta. Kukkamekko ja nahkatakki ovat täydellinen match. Takki tuo hempeään kukkamekkoon kivasti särmää. Tämä kyseinen mekko on edelleen yksi lempi mekoistani. Ja aina kun se vilahtaa somessa, saan useampia kysymyksiä siitä, mistä mekko on. Kuten lähes kaikki mekkoni, tämäkin on H&M:ltä, josta pystyn ostamaan vaatteita aika huolettomasti etukäteen sovittamatta. Tiedän oman kokoni heidän valikoimassaan, mikä helpottaa valtavasti omaa elämääni.

Keinonahkatakki on Zalandolta. Ostin sen kesällä, kun viime syksynä hyvästelin edellisen kenonahkatakkini, joka oli alkanut hilseillä pysäyttämättömällä tavalla. Sitä ennen se oli tosin ehtinyt kulkea mukanani vuosia. Tällä kertaa valitsin tällaisen aika klassisen biker-mallisen takin.

Kukkamekko ja nahkatakki - BMH - Big mamas home by Jenni Kukkamekko ja nahkatakki - BMH - Big mamas home by Jenni

Maiharini ovat puolestaan New Lookilta alelöytö viime talvelta. Olin etsinyt varmaan vuoden päivät täydellisiä maihareita, joissa on joku juju. Siksi olin innoissani, kun löysin talvella nämä solkikoristeiset maiharit. Ja sain napattua ne vielä alennuksella.

Korvakorut ovat puolestaan kotimaisen Sola Visuals brändin. Rakastan näitä holo-korviksia. Ne heijastelevat valoa todella kauniisti.

Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kukkamekko ja nahkatakki - BMH - Big mamas home by Jenni

Nyt minä laitan tämän kyseisen postauksen pakettiin ja suuntaan hiljalleen nukkumaan.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Musta ribbimekko

Kukkamekko, farkkutakki ja magnoliapuu

Vähän erilainen asu

Kirsikkapuiden katveessa

Collegehame

 

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kukkamekko ja nahkatakki - BMH - Big mamas home by Jenni Kukkamekko ja nahkatakki - BMH - Big mamas home by Jenni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *