Hae
Big mamas home

Valkoinen kesämekko ja keväisiä kuulumisia

Ihanaa alkanutta viikkoa! Minulla on takan melko työntäyteinen viikonloppu. Ei ole hetkeen tullut kuvattua niin paljon, kuin viime viikonloppuna. Pidettiin Katrin kanssa pari kuvauspäivää ja sen lisäksi kuvasin yhden kamppanjan ja muuta sisältöä. Minun puolestani kamera saa levätä ainakin siihen asti, että saan nämä kuvat käsiteltyä. Tämän jälkeen uhosin pitäväni maanantaina vapaapäivän. Mikä meni lopulta kuitenkin siihen, että lähettelin työsähköposteja, kirjoitin blogia ja päivitin somekanaviani. Hups. Tänään olen osannut ottaa rennommin. Sähköposteja olen hoitanut tänäänkin ja nyt kirjoitan tätä, mutta olen löytänyt myös aikaa sohvalla pötköttelylle. Ja se on ollut ihanaa.

 

Trenssi / H&M

Mekko / H&M Mama

Kengät / Second hand

Korvakorut / Smiling design

 

Valkoinen kesämekko

Nämä ovat ehkä yksiä lempikuviani tältä keväältä. Näytän mielestäni todella kauniilta ja myös onnelliselta. Asu on myös todella kiva. Aion liihottaa tuossa kyseisessä mekossa koko tulevan kesän. Tämä kesämekko on ihana ja väljä, eikä purista mistään. Mikä on tällä hetkellä ihan edellytys vaatteille. Kaikki raskaana olevat voivat varmasti samaistua tähän. Kaikki puristava ahdistaa. Ja itseasiassa tuntuu, että vauvakaan ei siedä mitään puristavaa vatsan ympärillä.

Mekko on tosiaan H&M:än äitiysmallistoa ja siinä on sellainen kiva avonainen selkä. Pitää ottaa lämpimillä ilmoilla sellaiset kuvat, missä myös selän yksityiskohta näkyy.

Tällä viikolla on kummankin lapsen kevätjuhlat ja ajattelin sään salliessa pukeutua tähän mekkoon kumpaankin juhlaan. Lasten päiväkotitaival alkoi korona-aikana, joten tämä on ensimmäinen vuoteni päiväkodin kevätjuhlissa. Ennen eroa ehdittiin perhepäivähoidon kevätjuhliin kyllä, mutta se oli hieman erilaista. Samoin tämä on koululaisen ensimmäinen juhla. Tällä hetkellä eniten jännittää, ehtivätkö juhlakalujen mekot ja kengät perille. Niiden olisi pitänyt itseasiassa tulla jo. Sain ilmoituksenkin, mutta kun menin noutamaan pakettia, sitä ei ollutkaan. Suoraan sanottuna hieman jännittää, pitääkö tässä alkaa keksimään jotain varasuunnitelmaa. Saa pitää peukkuja meille!

Tästä tuli ihan varkain tällainen postaus, missä on enemmän kuulumisia, kuin asuhöpöttelyjä. Mutta se tuskin haittaa.

Onko teillä tällä viikolla kevätjuhlia tiedossa?

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Puuvillakimono ja rbbimekko ne yhteen sopii

Kirsikan kukkia, sekä farkkutakki ja ribbimekko

Kohti viikonloppua

Tumma kukkamekko ja vaalea trenssi

Neuletakki kukkamekon kaverina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *