Hae
Big mamas home

Mitä tuleva vuosi tuo tullessaan

Mennyt vuosi on ollut aivan ihana. Olen saanut nauttia vauvavuodesta, päässyt eteenpäin työelämässä ja koen edenneeni myös blogin kanssa. Ainakin olen päässyt osaksi ihanaa, voimauttavaa blogiyhteisöä. 
En kuitenkaan ajatellut jäädä junnaamaan paikoilleni, vaan olen suunnitellut jo puolen vuoden ajan tulevaa vuotta. 
Teemojen vuosi, kuukauden teema, tammikuu, työ ja opiskelu
Kirjoitan ensi vuonnakin tutuista aiheista, mutta kokeilen sen lisäksi jotain uutta. Ensi vuonna jokaiselle kuukaudelle on oma teemansa. Joka kuukausi ilmestyy useampi postaus tämän teeman ympäriltä. 
Tammikuun teema tulee olemaan työ ja opiskelu, jotka kulkevat elämässäni juuri nyt käsi kädessä. Aion avata ainakin sitä, miksi lähdin opiskelemaan lähihoitajaksi, miten matalapalkkatyö ja kunnianhimo liittyvät toisiinsa, sekä miten arki on asettunut uomiinsa uuden työni myötä. 
Osa teemoista ei ole ihan selvillä vielä, mutta kuulen mielelläni ehdotuksia myös teiltä. Mistä aiheesta haluaisitte kuulla enemmän? Tai jos teillä on postaustoiveita tulevalle vuodelle, niin kuulen niitäkin mielelläni. 
Minä toivon teille tämän postauksen myötä ihan mielettömän upeaa uutta vuotta. Pus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.