Hae
Big mamas home

Vuosi 2019 osa 1

Ennen, kuin siirryn kokonaan kohti vuotta 2020, palataan hetkeksi menneeseen vuoteen. Mennyt vuosi on ollut äärimmäise raskas, mutta on sinne mahtunut paljon hyvääkin. Jaan koko vuoden kahteen postaukseen, josta yhdestä ei tulisi liian tuhti paketti. Eli tässä teille ensimmäinen osa vuodesta 2019.

Big mamas home by Jenni S. Vuosi 2019 osa 1

Big mamas home by Jenni S. Vuosi 2019 osa 1
Tammikuu
Tammikuu alkoi siivous ja sisustushepuleilla, sillä olimme tekemässä mutoksia olohuoneen sisutukseen hankkimalla viimein vitriinioviset kirjahyllyt. Olen edelleen tavattoman tyytyväinen valintaamme ja tämä kokonaisuus seuraa meitä seuraavaan kotiin. Kirjoitin useamman jutun liittyen työhöni ja ammatinvalintaani. Ensimmäiseksi kerroin, miten uudessa työssäni on lähtenyt sujumaan. Nyt olen ollut samassa paikassa reilun vuoden. Sen lisäksi pohdin olenko kunnianhimoton, kun hakeuduin matalapalkkaiseen työhön ja meneekö luovuuteni täysin hukkaan, kun en ole luovassa työssä.
Big mamas home by Jenni S. Vuosi 2019 osa 1

Big mamas home by Jenni S. Vuosi 2019 osa 1
Helmikuu
Helmikuussa mietin blogin lopettamista, koska aikani ei yksinkertaisesti tuntunut riittävän kaikkeen. Mutta kuten näkyy, se jäi vain mietinnän tasolle. Helmikuussa myös meidän koko poppoo sairasti ja me käytiin esikoisen kanssa fysioterapeutin tarkastuksessa. Kuvattiin asukuvia upeissa talvimaisemissa. Helmikuussa sain myös aivan ihanan tekstiviestin ja unelma sohvapöytäni.

Big mamas home by Jenni S. Vuosi 2019 osa 1
Maaliskuu 
Maaliskuussa sairastelut jatkui, sillä mietimme muun muassa sitä, kuka jää kotiin sairaan lapsen kanssa. Vuorotyö tuo arkeen monia haasteita, joista täytyy vain selvitä. Meillä onneksi vain minä olen vuorotöissä, mikä helpottaa pakan kasassa pitämistä. Toki siinä, missä vuorotyö tuo haasteensa arkeen, se tuo niitä myös juhlapyhiin. Kirjoitin myös pohdintaa siitä, tarvitseeko sisustajan aina olla DIY-ihminen, vai riittääkö jos osaa koota Ikean huonekalut? Kirjoitin myös siitä, mikä inspiroi minua ja sen hetken neljä parasta juttua, samalla kun yirtin löytää sopivaa rytmiä blogin suhteen.
Big mamas home by Jenni S. Vuosi 2019 osa 1

Big mamas home by Jenni S. Vuosi 2019 osa 1
Huhtikuu
Huhtikuussa minulle sattui pieni työtapaturma. Kivut olivat hetken aikaa isompia, kuin vamma itsessään, mutta ne helpottivat nopeasti. Kirjoitin tästä samalla, kun kerroin rehellisiä kuulumisia. Kun minun ja esikoisen tuliset temperamentit ottivat tulisesti yhteen, niin kirjoitin ajatuksiani äitiydestä. Meillä kärsittiin myös kevyestä unettomuudesta, vierailtiin Kaksplussan kanssa Lapland Hotellilla. Tilasin myös Pomp de Luxilta todellisia prinsessavaatteita meidän prinsessoille ja tein hauskan postauksen Instagramista ennen ja nyt.
Big mamas home by Jenni S. Vuosi 2019 osa 1

Big mamas home by Jenni S. Vuosi 2019 osa 1
Toukokuu 
Toukokuussa vietettiin, sekä vappua, että äitienpäivää. Juhlapyhien vastapainona oli myös aimoannos ihan tavallista arkea. Saatiin muistutus siitä, että lasten kanssa tilanteet voivat muuttua nopeastikin. Kerroin myös siitä, miten kotityöt jakautuvat meillä. Tähän mennessä asiat olivat muuttuneet hiljalleen vaikeammiksi ja vaikeammiksi. Pidän somessa tarkoituksella yllä positiivista ilmapiiriä, mutta toukokuussa paljastin ensimmäistä kertaa, että elämme selkeän matalapainerintaman alla.

Big mamas home by Jenni S. Vuosi 2019 osa 1

Big mamas home by Jenni S. Vuosi 2019 osa 1
Kesäkuu 
Kesäkuussa en kirjoittanut kovinkaan montaa. Tunsin oloni uupuneeksi, joten yritin asettaa oman hyvinvointini edelle. Silloin leikkautin tukkani ensimmäistä kertaa lyhyeksi, jolloin se lähti kihartumaan kunnolla. Käänsin myös makuuhuoneen järjestyksen ympäri, pienissä sisustushepuleissani. Lopulta ilmoitin tarvitsevani pienen tauon
Tässä oli ensimmäinen osa blogini vuosikoosteesta. Muistaako joku näitä juttuja? Löytyikö sieltä joku omista suosikeistasi? 

Seuraatko blogiani jo Instagramissa tai Facebookissa?

2 kommenttia

  1. Nimetön kirjoitti:

    Lueskelen postauksia aina jälkijunassa ja kysynkin,ootko myymässä olkkarin vanhaa pandora mattoa?Olisin kiinnostunut ostamaan,käsitin että asutte myös Helsingissä.Terv.Mari

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Moikka. Mehän päädyimme vaihtamaan maton, koska Pandoraan kului käytössä kaksi isoa reikää. 🙁 Päädyimme siis kierrättämään sen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.