Hae
Big mamas home

20. luukku: Helppo juhlameikki jouluun (punaisen ja kultaisen sävyinen halo-eye)

*Sisältää mainoslinkkejä

Minulta pyydetään todella usein meikkisisältöä kanaviini. Joten halusin tehdä yhteen joulukalenterin luukkuun helpon juhlameikin. Mietin meikkiä, jonka kuka vain pystyy helposti tekemään ja uskon tämän olevan sellainen.

Sain taannoin aivan ihanan palautteen siitä, miten eräs seuraajani innostui käyttämään punaista luomiväriä minun innoittamanani. Vaikka hän oli uskonut ettei kyseinen sävy sovi hänelle. Haluan rohkaista kaikkia kokeilemaan meikkien saralla vain mahdollisimman rohkeasti. Meikin saa kuitenkin lopulta pestyä pois. Joten, vaikka meikkaisit normaalisti neutraalisti, niin repäise näin juhlakautena ja kokeile tätä helppoa juhlameikkiä.

Käytin meikissä uutta Morphe 35C Everyday Chic* luomiväripalettia. Ihastuin Morphen meikkeihin tänä syksynä parhaan ystäväni suositeltua niitä minulle. Olen käyttänyt koko syksyn aiemmin ostamaani Morphen palettia. Pigementtiä on riittävästi, värit levittyvät helposti ja ovat oikeasti laadukkaan tuntuisia. Lisäksi tuotteiden hinta/laatu-suhde on todella hyvä.

Käytin meikkiin kolmea sivellintä. Kaksi niistä ovat Flaerin* siveltimiä, jotka sain tänä syksynä testiin. Ihastuin siveltimiin niin, että olen käyttänyt suurimmaksi osaksi vain näitä Flaerin siveltimiä. Tarvittaessa sitten muita siveltimiäni. Tässä meikissä käytin 304 Detailed Blending Brush * ja204 Flared Blush Brush*.

Miten tehdä halo-eye meikki

1. Aloita levittämällä hyvin vaaleaa vaalenpunaista Love it-sävyä silmien ulkonurkkiin, kulmaluun päälle häivytyssiveltimellä. Lopeta ennen luomen puoliväliä. Tarkoitus on, että keskelle luomea, jää tyhjä kohta.

2. Häivytä samaa sävyä myös luomen sisänurkkaan ja lopeta ennen puolta väliä.

3. Muotoile seuraavaksi vaaleanpunaisella Call Me Gorg-sävyllä ja samalla häivytyssiveltimellä ulkonurkkaan pehmeä v-muoto. Nyt tätä sävyä saa viedä myös alaluomelle niin, että alaluomen keskelle jää samanlainen tyhjä kohta, kuin yläluomelle.

4. Häivytä samaa Call Me Gorg-sävyä myös luomen sisänurkkaan. Sielläkin ylä- ja alaluomelle.

5. Vaihda tiukempaan siveltimeen ja ota punaruskeaa Cute Shoes-sävyä ja täytä sillä tämä muotoilemasi ulkoinen v. Pidä luomen keskikohta edelleen puhtaana. Täytä samalla tavalla luomen sisänurkka. Levitätä tätä sävyä myös alaluomelle. Häivytä. Häivytyksessä voi käyttää apuna myös aiempaa Call Me Gorg-sävyä.

6. Seuraavaksi kultainen On My Way-shimmersävy levitetään sormella yläluomen tyhjään kohtaan.

7. Käy tarkkaan työskentelyyn tarkoitetulla siveltimellä ja shimmerillä myös alaluomen tyhjä kohta läpi.

Lopuksi lisätään tietysti eyeliner ja ripsiväri.

Voit käyttää tietysti juuri niitä luomivärejä, joita sinulla on. Mutta suosittelen kyllä lämpimästi tutustumaan Morphen tuotteisiin. Itse olen ollut niihin todella tyytyväinen.

 

Toivottavasti näistä meikkiohjeista oli teille iloa ja mahdollisimman moni uskaltautuu kokeilemaan tätä meikkiä.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

16. luukku: Miten saada joulusta mahdollisimman paljon irti, ilman stressiä

15. luukku: Lasten joulusanat

14. luukku: Paljettimekko pikkujoulukelpoiseksi

13. luukku: Meidän joulukoti

12. luukku: Ihanimmat kotimaiset korvakorut joulukauteen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *