Hae
Big mamas home

Virtuaalisia joulukalentereita

Huomenna alkaa joulukuu, jonka vuoksi ajattelin tulla vinkkaamaan parista joulukalenterista, joita kannattaa alkaa seurata huomisesta lähtien. 
joulukalenteri, Kaksplus, instagram,
Ensinnäkin minä aloitan @bigmamashomeblog instagramissa oman joulukalenterin. Olen jo pari vuotta miettinyt kalenterin toteuttamista ja sitä, mikä olisi minulla kaikkein paras tapa. Ajattelin nyt toteuttaa kokeeksi visuaalisen instagramjoulukalenterin. Sen kautta te pääsette tunnelmoimaan joulua kanssani. 
Toinen mainitsemisen arvoinen joulukalenteri on meidän kaksplussalaisten yhdessä tekemä kalenteri. Luukut on jaettu meidän bloggaajien kesken ja joka päivä ilmestyy uusi luukku, jonkun blogiin. Me linkataan postauksiin aina edellinen ja seuraava blogi, jotta joulukalenterin seuraaminen olisi mahdollisimman helppoa kaikille. Siellä on todella kivoja luukkuja luvassa, joten kannattaa ryhtyä seuraamaan sitä. Tiedossa on kaikkea ihanaa. 
Joulukalenteri alkaa huomenna Yhtä kuin-blogista. 
Jos teillä on tiedossa some-joulukalentereita, joita kannattaa seurata, vinkatkaa niitä kommentteihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.