Hae
Big mamas home

Pakkaspäiviä

Ulkona on ollut nyt useamman päivän niin kylmä, että tuntuu kuin sielu jäätyisi. Tämä ei todellakaan ole oma suosikkiaikani vuodesta. En pidä kylmästä, enkä pakkasesta. Lapset jaksavat olla ulkona todella huonosti. Varsinkin erityisherkkä lapseni pärjää huonosti kylmän tunteen kanssa. Näin ollen, en ole halunnut pakottaa lomalaisia ulos. Se on tarkoittanut jonkin verran hässäkkää ja pinnan kiristymistä sisätiloissa. Mutta siihen nähden aika kivasti on mennyt. Odotetaan kaikki ensi viikkoa ja sitä, että pakkaset näyttäisivät helpottavan.

Minulla tuntuu olevan tällä hetkellä todella paljon kirjoitettavaa, mutta hirvittävän vähän aikaa. 😀 Se on varmaan vakio olotila tällaisessa elämäntilanteessa. Parhaani kuitenkin yritän. Nyt olen ottanut kirjoitushetken aamulla ja yritän saada tekstiä ulos. Mutta vauvan 5 kk kuulumiset ja meidän kihlaus on vielä kirjoittamatta, monen monen muun aieheen ohella.

Takki / H&M

Neule / H&M

Hame / Second hand

Korvaläpät / Pomp de Lux (lasten)

Laukku / H&M

Kengät / Vagabond (second hand)

 

Lomalla

Näin loma-aikana saadaa nauttia noista isommista lapsista nyt pari viikkoa. Mikä on ihanaa. Toki nämä pakkaset vähän rajoittavat lomapuuhia, mutta meille pääasia on, että saadaan olla yhdessä perheenä. Totte on toki töissä näilläkin viikoilla, mutta iltavuoroissa, jolloin hän saa olla päivisin meidän kanssa. Mikä on se toiseksi paras vaihtoehto. Sen lisäksi minullakin näyttäisi puskevan kuvauskeikkaa tähän parin viikon sisään. Mutta nämä ovat järjestelykysymyksiä.

Vauva tuntuu olevan myös vilpittömän onnellinen, kun isosiskot ovat kotona. Edelleen siskot saavat aikaan ne kovimmat riemunkiljahdukset ja käkätykset. Sydän sulaa, kun seuraa tuon kolmikon puuhia.

Vauva on myös päässyt maistelun makuun. Ollaan aloitettu erilaisten soseiden maistelu ja vauva haluaisi itseasiassa syödä enemmän, kuin vielä tarjotaan. Pitäydytään miniannoksissa, jotta maito olisi edelleen hänen pääravintonsa. Mutta selkeästi ollaan lähdetty oikeaan herkkyysaikaan liikkelle.

 

Tässä oli tällaisia nopeita kuulumisia täältä ruudun toiselta puolelta. Yritän saada aikaan jonkun hyvän kirjoitusrytmin, että päästään aiheiden suhteen suht ajan tasalle. Ihanaa alkanutta vuotta!

-Jenni

KUVAT: Muru / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Kolme yötä jouluun

Collegemekko, jossa puvihihat

Nanson vaaleanpunainen mekko

Jännityspäänsärkyä ja kaikki anteeksi

Marraskuun loppu ja Nanson ihana neulemekko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *