Hae
Big mamas home

Syyskuun suosikit

Hyvää syyskuun viimeistä päivää. Syksy meidän lapset eivät enää kysele, onko syksy vaan toteavat, että nyt on syksy. Meikäläisen opinnot saivat viimein kunnolla tuulta alleen, kun oppisopimusrattaat lähtivät viimein rullaamaan. Opintojen jatkaminen jännittää hieman. Yritämme nyt selvittää kuinka voisin suorittaa työpaikallani omaan suuntautumiseeni tarvittavat näytöt ja sen jälkeen homma voi alkaa. Minulla on opintoja niin vähän jäljellä ettei mene kauaakaan, kun olen valmis.
Nyt esittelen teille syyskuun suosikki jutut. Tässä kuussa olen kuunnellut paljon musiikkia podien sijaan, mikä on toki mukavaa vaihtelua välillä.
Big mamas home by Jenni S. Syyskuun suosikit
Minato sushi
Kävimme tässä kuussa ystäväni Heidin kanssa perjantain dinnerillä Minato sushissa. Paikkaa on puskaradiossa kuulutettu Helsingin parhaaksi sushipaikaksi ja kyllä se meni heittämällä henkilökohtaiseen top 3:seen. Ilmeisesti ravintoa on ollut aiemmin take away paikka, mutta laajentunut nyt myös ihan ravintolaksi. Paikka on todella viihtyisä ja palvelu erinomaista. Niiden tavallisimpien sushien lisäksi kokeiltiin myös talon suosituinta annosta limelohi nigiriä. Suosittelen.
Big mamas home by Jenni S. Syyskuun suosikit
Big Little Lies | Mustat valkoiset valheet – Liane Moriarty
Aloitin viimein kirjaversion tästä. Sarjan olen katsonut ja kirjakin vaikuttaa oikein lupaavalta. Kuuntelen kirjan ääniversiona, koska varsinaiselle lukemiselle tuntuu edelleen haastavalta löytää aikaa. Omasta puolestani suosittelen kirjaa. Kirjoitettu teksti tuo hahmoihin syvyyttä, jota tv-sarjaan on vaikea saada aikaiseksi. Äänikirjan voi löytää ainakin Bookbeatista.
Big mamas home by Jenni S. Syyskuun suosikit
Muitakin ihmisii – Erin
Olen viimeiset viikot soittanut repeatille Erinin versiota Vesalan Muitakin ihmisii kappaleesta. Siitä on tullut minulle varsinainen obsessio. Muutenkin olen nauttinut suunnattomasti perjantai-illoista ja Vain elämää uudesta kaudesta. Sieltä on noussut esiin muitakin hyviä kappaleita.
Big mamas home by Jenni S. Syyskuun suosikit
BEHM
Tuore artisti, jonka debyyttisingleä ”Hei rakas” olen myös kuunnellut ahkerasti. Kappale on todella hyvä. Löysin sen itseasiassa, kun Heidi suositteli sitä omassa instassaan. Kannattaa kuunnella.
Muita ihania juttuja syyskuussa on ollut muun muassa Habitare, jossa vierailin bloggaajapassilla. Sen lisäksi pumpkin spice latte on tullut taas Satrbuckseihin. Kävin juomassa yhden ja totesin sen riittävän tälle syksylle oikein hyvin. En käsitä, miten olen voinut kiskoa niitä aiemmin kaksin käsin. Hyrrr. Kai sokerin vähentäminen on tehnyt tehtävänsä. Ennen mikään ei ollut minulle liian makeaa.
Kuukauden suosikit nostaa esille kuluneen kuukauden parhaat jutut. Ajankohtaisia juttuja, jotka voivat olla mitä vain elämäntapaan ja mielenkiinnonkohteisiin liittyen. Paikkoja, tuotteita, ajankohtaisia lemppareita, lasten juttuja, ihan mitä vain.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.