Hae
Big mamas home

Uuden vuoden asu

Joulun jälkeen…
Tämä aika, joulun jälkeen ja aivan vuoden alussa, tuntuu aina jotenkin tyhjältä. En sano tätä sillä, että tyhjä olisi huono. Eikö sitä sanota, että luovuus tarvitsee tilaa? Tämä aika on ihan omiaan luovuudelle. Oma oloni on ainakin seesteinen, tyhjä ja odottava. Mietin, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan ja mitä kaikkea lähitulevaisuus tuo tullessaan.
päivän asu, vaatteet, asusteet, pikkumusta, Nanso
Uutta vuotta me vietimme ystäviemme luona. Suurin osa ajasta meni kaaoksen hallintaan, kun saman katon alla oli neljä, vilkasta ja valikoivalla kuulolla varustettua lasta. Saatiin me onneksi napattua itsellemme myös niitä hetkiä aikuisten kesken. Kokkasimme burgereita koko porukalle ja kun lapset olivat menneet nukkumaan join yhden siiderin. Ja sain siitä krapulan. Vanhuus ei todellakaan tule yksin.
päivän asu, vaatteet, asusteet, pikkumusta, Nanso
Vaikka olimme vain rennosti ystäväporukalla, halusin hieman panostaa omaan ulkoasuuni. Sitä ehtii vuodessa enemmän kuin hyvin rötvätä t-paidassa ja legginsseissä, joten uuden vuoden aattona halusin pukeutua mekkoon ja meikata. Kyseinen mekko on yksi suosikeistani. Se on Nanson ja löydetty käytettynä Zadaasta. Nanso on muuten merkki, jonka vaatteita yleensä metsästän käytettynä. Pidän merkin vaatteista valtavasti, mutta niiden hinta on minun lompakolleni hieman liian suolainen. Onneksi niitä voi löytää käytettynä.
Hiuspanta on tietysti the panta Gauharilta. Rakastan sitä. Se on ollut päässäni päivittäin, pitämässä kuritonta kuontaloani aisoissa. Se on juuri sopivan napakka päähän, eikä liu mihinkään, mutta ei myöskään tunnu epämukavalta. Harkitsen vakavasti tämän ostamista myös hiekan värisenä.
päivän asu, vaatteet, asusteet, pikkumusta, Nanso

 

päivän asu, vaatteet, asusteet, pikkumusta, Nanso
Panta | GAUHAR 
Mekko | NANSO 
Kengät | K-KENKÄ 
Minua ei haittaa loman loppuminen muuten yhtään. Niin ihanaa, kun tyttöjen kanssa onkin ollut touhuta, valokuvausmahdollisuuksien puute on ajoittain ahdistanut minua. Tytöt ovat tällä hetkellä niin vilkkaita, että iso osa meidän yhteisestä ajasta menee erilaisten katastrofien torjumiseen. Arvostan taas aivan uudella tavalla vapaita aamupäiviä, kun ehdin tekemään myös omia juttujani. Näin ollen pystyn keskittymään myös tyttöihin paremmin, kun he ovat kotona.
Ihanaa alkanutta vuotta teille. Miten teidän vuodenvaihteenne sujui?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.