Hae
Big mamas home

Asioita, jotka olen oppinut nettideittailusta

Tässä on nyt jonkin aikaa tullut perehdyttyä noihin erilaisiin deittisovelluksiin ja paljon on opittu tänä aikana. Silloin, kun olen olen ollut viimeksi sinkkuna, Facebookin oli tuore juttu, eikä silloin ollut puhettakaan mistään deittisovelluksista. Oli Suomi24 chatti, mikä tuntui vähintäänkin kyseenalaiselta. Näin ollen tämä maailma on ollut vähintäänkin uusi ja ihmeellinen ja ensikertojen perusteella jopa huumaavaa. Tässä ajassa uutuuden viehätys on ehtinyt vähintäänkin karisemaan ja pari arvokasta oppiakin on tullut saatua. Nämä opit haluaisin jakaa teidän kanssanne.

Postaus on kirjoitettu pienellä leikkimiellellä, mutta huomaamani asiat ovat tosia. Suosittelen kuitenkin suhtautumaan kirjoittamaani astetta kevyemmin. Tämä ei ole mikään Daitingapps for dummies. Ja heti alkuun myös sellainen juttu, että oma kokemuspohjani rajoittuu pelkästään miehiin ja miehiksi itsensä identifioiviin tapauksiin.

Big mamas home by Jenni S. Asioita, jotka olen oppinut nettideittailusta

1. Mikäli keskustelu alkaa lainilla; “Kiinnostaako aluksi pelkkä seksisuhde, josta voi kehittyä jotain vakavampaa”, niin juokse. Not gonna happened. Tästä ei seuraa oikeastaan kurjuutta kummempaa. Nämä tyypit osaavat yleensä lirkutella, joten kannattaa sanoa näille saman tien; “Kiva, kiitti, moi.”

Big mamas home by Jenni S. Asioita, jotka olen oppinut nettideittailusta

2. Mikäli mies puhuu vain itsestään ja omista tarpeistaan, niin anna olla. Voin kertoa, että treffeilläkin on sitten myös hän ja hänen tarpeensa. Lirkuttelun seasta huomaa nopeasti, että keskustelu pyörii lopulta vain hänen napansa ympärillä. Anna aikaa tyypille, joka haluaa kuulla myös sinusta.

Big mamas home by Jenni S. Asioita, jotka olen oppinut nettideittailusta

3. Oman kokemuksen perusteella ne innoikkaimmat tapaajat haluavat yleensä vain sitä yhtä. He eivät halua kuluttaa aikaa ja energiaa pelkkään yhden illan juttuun. Mikäli mies haluaa tavata todella nopealla aikavälillä ja mahdollisesti, jopa aikaistaa näitä treffejä, kannattaa olla tuntosarvet pystyssä. Todennäköisesti tapailut jäävät siihen yhteen kertaan.

Big mamas home by Jenni S. Asioita, jotka olen oppinut nettideittailusta

4. Älä luovuta heti. Nettideittailu on pikemminkin maratooni, kuin pikajuoksu. Se vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Osumien määrä voi aluksi huumata, mutta loppujen lopuksi aika pieni osa niistä jatkuu keskusteluiksi ja vielä pienempi osa syvällisemmiksi keskusteluiksi. Ole kärsivällinen ja etene omilla ehdoillasi.

Big mamas home by Jenni S. Asioita, jotka olen oppinut nettideittailusta

5. Omalla kohdalla ne keskustelut, jotka ovat edenneet rauhassa ja pitkään, ovat poikineet ne kaikkein hedelmällisimmät tapaukset ja useammat kuin yhdet treffit. Joten minun neuvoni on, että tutustukaa rauhassa. Toki kirjoittaen on helppoa antaa vääränlainen kuva itsestään, mutta henkilökohtaisesti voin sanoa, että ei sellainen viikon jutustelu ketään vahingoita. Jos kemia puuttuu, niin se puuttu. Sille ei voi mitään. Parhaassa tapauksessa olet saanut kuitenkin nauttia viikon verran kivasta juttukaverista, mikä ei ole missään nimessä huono asia.

Tässä on muutama ajan kanssa opittu asia. Jaan ne teidän kanssanne, jotta teidän ei tarvitse tehdä samoja virheitä, kuin minä. Mutta toki, jos haluatte itse kokeilla, niin en estä. Voin vain sanoa, että minä kyllä varoitin.

Täytän tänään muuten 31 vuotta. Enkä voisi tällä hetkellä olla tyytyväisempi itseeni. Elämä on just nyt aika hyvällä mallilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.