Hae
Big mamas home

Mikä inspiroi juuri nyt

Ihana maaliskuu ja ihana kevät. Juuri nyt elämä tuntuu erityisen hyvältä. Halusin kirjoittaa siitä, mikä inspiroi minua juuri nyt. Kevät on sitä aikaa, kun tunnen herääväni eloon ja olen täynnä energiaa. Kaikki tuntuu inspiroivalta ja ihanalta.

Lisäksi tässä maailman tilanteessa, kun uutistenkin avaaminenkin ahdistaa, on parempi miettiä kaikkea ihanaa ja kevyttä. Ahdistun jo ahdistuneisuushäiriöni vuoksi paljon herkemmin, kuin ennen joten yritän pitää ajatukset edes vähän poissa vaikeista asioista.

Mikä inspiroi juuri nyt..

…Kauluspaidat pukeutumisessa. Juuri nyt pukeutumisessa kiehtoo todella vahvasti kaikki klassiset kauluspaidat. Erityisesti valkoiset ja siniset kauluspaidat, mutta ostin H&M:ltä itselleni myös yhden vihreän paidan. Itse pidän valtavati kauluspaita ja nahkalegginssit tai farkut tyyleistä.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Kuva: Katri Konderla / Editointi: Minä

…Valo. Siitäkin huolimatta, että ikkunat näyttää taas koko ajan kaipaavan pesua. Kevätvalo on jotain ihan uskomatonta. Minulle tulee keväällä lisääntyneestä valosta aivan uudelleen henkiin herännyt olo.

Mikä inspiroi juuri nyt - BMH - Big mamas home by Jenni

…Viherkasvit. Kuka olisi uskonut, että vihrerkasvinsa kolmessa viikossa tappavasta ihmisestä olisi tullut jonkin sortin viherpeukalo. En ole vielä äitini veroinen, mutta nykyään kaikki kukat eivät automaattisesti kuole käsiini. Haluaisin olohuoneeseen vielä jonkin ison kasvin, ehkä palmun.

Mikä inspiroi juuri nyt - BMH - Big mamas gome by Jenni

…Värit sisustuksessa. Uskokaa tai älkää. Osa läheisistäni on hieman huolissaan henkisestä tasapainostani tämän vuoksi. Mutta olen innostunut väreillä sisustamisesta. Kotini ei tule varmaan koskaan olemaan erityisen värikäs, mutta pieniä yksityiskohtia olen uskaltanut hankkia värillisenä. Hankin keittiöön Vallilan verhon ja olohuoneeseen vaaleansiniset tyynynpäälliset. Ja tällä hetkellä se tuntuu riittävän paremmin kuin hyvin.

Mikä inspiroi juuri nyt - BMH - Big mamas home by Jenni

…Pastellisävyiset meikit. Olen innostunut valtavasti pastellisävyisistä meikeistä, mikä on ihan puhtaasti kevään ansiota. Pastelliset meikkilookit kinnostavat tällä hetkellä huomattavasti enemmän, kuin tummansävyiset.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

…Kevät pukeutuminen. Olen kirjoittanut jo aiemmin siitä, että talvipukeutuminen nyppii jo todenteolla. Haluaisin hylätä jo toppatakit ja muut vastaavat ja siirtyä keväisempiin vaatteisiin. Ulkona olevat hanget korkeat nietokset eivät vielä varsinaisesti anna sitä kevään tuntua, mutta pikku hiljaa.

Syömään - Äitien tekemää kasvisruokaa keittokirja - Cozy pudlishing - BMH - Big mamas home by Jenni

…Kasvisruoka. Olin pitkästä aikaa PR tilaisuudessa, jossa julkaistiin uusi äitien tekemä kasvisruokakirja. Olen jo pitkään lisännyt pikkuhiljaa kasvisruokaa ruokavalioomme, mutta viime aikoina olen lusmuillut siitä hieman. Nyt sain uutta potkua kasvisruokien tekemiseen, sillä sain kyseisen Syömään-keittokirjan myös itselleni PR-lahjana ja pääsen kokeilemaan reseptejä kotona. Sain itse tilaisuudesse kirjan tekijöiltä myös muutamia pikku vinkkejä reseptien käyttöön.

Ihanaa maaliskuun viikonloppua teille ihanat!

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Helmikuun suunnitelmia

Aikuisten yökylässä

Heinäkuun suosikit

Elämää korianteri-geenin kanssa

Mitä tein viikonloppuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *