Hae
Big mamas home

Uuden kodin esittely: Lastenhuone

*Postaus sisältää saatuja tuotteita

Näin lähes kuukauden asumisen jälkeen alkaa näyttää siltä, että kaikki tavarat ovat löytäneet oman paikkansa. Pari kenkäkassia pitäisi vielä järjestää paikoilleen ja joitain laatikoita pitäisi kantaa varastoon, mutta muuten muutto näyttäisi olevan ohi. Sain viime viikolla rakennettua olohuoneeseen tauluseinän. Heti tuli entistä kodikkaampi olo. Home is where my art wall is. Heh heh. Nyt tarkoitus ei kuitenkaan ollut puhua tauluseinästä, vaan jostain ihan muusta.  Aloitan uuden kodin esittely sarjan ja ensimmäisenä vuorossa on lastenhuone.

LAstenhuone ja sen laittaminen laittaminen on jotain sellaista, mitä olen odottanut vuosia. Olen unelmoinut lastenhuoneen sisustamisesta siitä lähtien, kun sain tietää odottavani esikoistani.

Lastenhuone ja sen laittaminen on jotain sellaista, mitä olen odottanut vuosia. Olen unelmoinut lastenhuoneen sisustamisesta siitä lähtien, kun sain tietää odottavani esikoistani. Tietysti on myös ihanaa, että lapsilla on ihan oma huoneensa ja oma paikka, missä leikkiä ja touhuta. Eikä vähiten siksi, että kun lelukaappi on räjähtänyt, voin säilyttää mielenrauhani sulkemalla oven.

Big mamas home by Jenni S. - Uuden kodin esittely: Lastenhuone

Big mamas home by Jenni S. - Uuden kodin esittely: Lastenhuone

Kaikki kalusteet vanhasta kodista

Lastenhuoneen ikkunaan ripustin samat valkoiset pimennysverhot, jotka meillä oli vanhassa kodissa. Verhoja ripustaessani tajusin miten paljon matalampi huonekorkeus täällä on, kuin edellisessä asunnossa. Täällä vanhat verhot hipovat maata ja ovat pituutensa puolesta ihan täydelliset tänne. Sen lisäksi ikkunaan pääsivät myös synttärijuhliin aikanaan ostetut valkoiset pom-pomit ja tuliaisiksi saatu unisieppari.

Big mamas home by Jenni S. - Uuden kodin esittely: Lastenhuone

Big mamas home by Jenni S. - Uuden kodin esittely: Lastenhuone

Jollyroomilta aikanaan saadut vaaterekki ja lelulaatikko löysivät paikkansa esikoisen sängyn päädystä. Ja viimein myös Jollyroomin yhteistyössä saatu tiipii-teltta mahtuu olemaan koko ajan pystyssä. Vanhassa kodissa se nostetiin pois tieltä, koska se vei melkeoisesti tilaa pienessä asunnossa. Teltta on tyttöjen suosikki leikkipaikka, koska sinne pääsee piiloon äitiä.

Big mamas home by Jenni S. - Uuden kodin esittely: Lastenhuone

Big mamas home by Jenni S. - Uuden kodin esittely: Lastenhuone

Mitä suunnitelmia minulla on lastenhuoneelle?

Tarkoitukseni on etsiä tytöille jossain vaiheessa kerrossänky. He ovat puhuneet kerrossängystä jo pitkään ja se tuntuu myös järkevältä vaihtoehdolta seuraavaksi sänkyratkaisuksi. Nuorempi tyttö kun ei voi nukkua ikuisesti pinnasängyssä, joten tämä muutos on nyt ensimmäisenä listalla. Olen jo kartoittanut erilaisia kerrossänky vaihtoehtoja, pitkin verkkoa ja Google on ollut jo vaarassa kaatua takiani. Todennäköisesti päädyn mahdollisimman yksinkertaiseen, valkoiseen ratkaisuun. Myös parvisänky, jonka alle toisen lastensängyn voisi työntää on sekin ihan varteenotettava vaihtoehto.

Big mamas home by Jenni S. - Uuden kodin esittely: Lastenhuone

Big mamas home by Jenni S. - Uuden kodin esittely: Lastenhuone

Sen lisäksi kaipaan huoneeseen jonkinlaista säilytysjärjestelmäratkaisua, johon mahtuisi leluja ja vaatteita. Tyttöjen huoneessa on nimittäin vain yksi pieni kaappi, eikä se tunnu riittävältä. Valkoinen hoitopöytä on muuten hyvä, mutta se vetää vähän vähänlaisesti tavaraa sisäänsä. Hankin tämän mööpelin aikanaan juuri siksi, että sillä tulisi olemaan myös jatkokäyttöä säilytyskalusteena. Nyt meidän tarpeet ovat kuitenkin muuttuneet edellisestä kodista. Tällä hetkellä laatikoista löytyy tyttöjen housut, sukat ja muuta vastaavaa vaatetta.

Big mamas home by Jenni S. - Uuden kodin esittely: LastenhuoneBig mamas home by Jenni S. - Uuden kodin esittely: Lastenhuone

Big mamas home by Jenni S. - Uuden kodin esittely: Lastenhuone

Samoin kaipaan huoneeseen kivaa mattoa, kattovalaisinta ja toisenlaista sivuvalaisinta, sekä pieniä somistuksia, kuten viirinauhaa. Lisäksi mietin pienten lelujen säilyttämistä varten jonkinlaisia kuviollisia, hempeän värisiä pahvirasioita ja pehmoleluarsenaalille yhtenäisiä, neutraaleja säilytyskoreja ja pusseja. Nämä ovat kuitenkin sellaisia pikkuasioita, jotka rakentuvat hiljalleen ajan kanssa.

On ihanaa ottaa teidät mukaan seuraamaan lastenhuoneen sisustuksen etenemistä ja jakaa kanssanne ideoita sen suhteen. Olisi ihanaa kuulla myös teidän ideoitanne, jos teillä sellaisia on.

-Jenni

TAGIT:

Koti & Sisustus / Lapset

SEURAA MYÖS:
Instagram / Facebook / Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.