Hae
Big mamas home

Kuinka pukea vajaamittainen toppi 4/4

Nyt olisi viimein vuorossa tämän viimeisimmän Kuinka pukea-sarjan neljäs osa. Eli tässä on neljäs tapa yhdistellä asuun vajaamittainen toppi eli crop top. Muihin kolmeen postaukseen löytyy linkit postauksen lopusta, jos et ole niitä vielä nähnyt. Viimeinen asu on vähiten kesäinen, mikä on ehkä ihan hyvä, kun katsoo ulos ikkunasta.

Tähän asuun yhdistin taas korkeavyötäröiset farkut. Eri farkut kuitenkin, kuin kahdessa edellisessä yhdistelmässä, sekä mustan bleiserin. Asu on samaan aikaan skarppi ja rento.

Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Bleiseri / H&M

Toppi / H&M

Farkut / H&M

Laukku / H&M

Kengät / ZADAA Secondhand

Korvakorut / SMILING DESIGN

Musta bleiseri ja vajaamittainen toppi - Kuinka pukea - BMH - Big mamas home by Jenni

Minulla on ollut musta bleiseri viimeksi ennen, kuin aloin odottaa esikoistani. Vartaloni ja kokoni kuitenkin muuttui sen verran raskaudessa ja synnytyksessä, että se ei enää mennyt päälle. Siitä on siis kutakuinkin seitsemän vuotta ja vaikka olen mustasta bleiseristä haaveillut, niin nyt vasta sain aikaiseksi hankittua uuden. Kuvasin koko viime syksyn vähän kateellisena Katrin bleiseriasuja, kun olisin halunnut käyttää sellaista itsekkin.

Syksyllä bleiseri menee parhaimmillaan takista ja farkkujen kanssa asusta saa kivan rennon ja kasuaalin.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by JenniMusta bleiseri ja vajaamittainen toppi - Kuinka pukea - BMH - Big mamas home by Jenni

Koska asu on rento, halusin yhdistää siihen ihan vain lenkkarit. Hankin nämä ihanat vaaleanpunaiset lenkkarit Zadaan kautta. Mistäpä muualtakaan? Korvakorut ovat Smiling Designin ja yksiä ensimmäisiä hankkimiani. Rakastuin näihin glitterkorviksiin ensi silmäyksellä silloin kun ne tulivat.

Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni Musta bleiseri ja vajaamittainen toppi - Kuinka pukea - BMH - Big mamas home by Jenni

Nyt olisi ihan mahtavaa kuulla, mitä te olette ajatelleet tästä postaussarjasta. Haluatteko lisää vinkkejä siitä, miten jonkun vaatekappaleen voi stailata eri tavoilla?

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

POSTAUSSARJA

Kuinka pukea vajaamittainen toppi 1/4

Kuinka pukea vajaamittainen toppi 2/4

Kuinka pukea vajaamittainen toppi 3/4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *