Hae
Big mamas home

Kaikki kesän asut

Kirjoitin kesän alussa koostepostauksen, jossa listasin kaikki kevään asuni, jotka blogiin on kuvattu. Postauksessa oli siis listattuna kaikki asut maalis- toukokuulta. Joten, nyt kun olemme siirtyneet virallisesti syyskuun puolelle, tuntuu sopivalta listata teille kaikki kesän asut. Aloitan sieltä aivan kesän alusta ja lopetan elokuun loppuun. Meillä oli Katrin kanssa koko kesän hyvä draivi, vaikka kuvauksiin tulikin välillä taukoja, joten asuja on ihan hyvä lista.

1. Kukkamekko, farkkutakki ja magnoliapuu

Kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Kukkamekko, farkkutakki ja magnoliapuu - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä asu on aivan ihana. Asu on kuvattu toukokuun lopulla, mutta sain julkaistua sen vasta kesäkuun alussa, mikä ei haittaa. Käytin nimittäin asua myös kesäkuussa. Mekko on ehdottomasti yksi lempparikukkamekoistani. Ja jos en ole ihan väärässä, se oli myös ensimmäinen värikäs kukkamekko, jonka ostin.

2. Musta ribbimekko

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Musta ribbimekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Musta ribbimekko oli ehkä kesän monikäyttöisin mekko. Enkä usko, että sen käyttö loppuu kesään vaan tätä voi yhdistellä neuleiden ja muiden puseroiden kanssa ihan loputtomiin. Vihreä takki on päässyt nyt säiden viilettyä myös takaisin käyttöön, mistä olen fiiliksissäni. Tämä on kyllä yksi mun lempi takkeja nimenomaan syksyyn, mutta se toimii myös hyvin keväällä.

3. Kevät uniformu

Lyhyt trenssi - BMH - Big mamas home by Jenni Lyhyt trenssi - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä asu sai nimen kevätuniformu, koska käytännössä asuin tässä asussa kevään ja alkukesän. Asu oli ihan paras esimerkiksi koulussa käydessä. Tässä vaiheessa olin saanut kumppaniltani lahjaksi nuo ihanat Crazy Granny designin Zen tiikeri-korvakorut. Tikrut ovat edelleen yksiä lempi korviksistani.

4. Väsynyt mutta onnellinen

Kesä asut - Kesämuoti - BMH - Big mamas home by Jenni S. Väsynyt, mutta onnellinen - BMH - Big mamas home by Jenni

Tässä tällainen röyhelöpaitainen asu ja Katrin laukku, jonka olen laputtanut itselleni seuraavaksi. Ainakin olen ilmoittanut, että ennen mitään kirppistä, Katrin täytyy kysyä minulta haluanko ostaa laukun häneltä. Se on nimittäin ihan todella kiva. Nuo housut tulivat kesän aikana tiensä päähän haaruksista. Mikä hieman harmittaa, koska nämä olivat yhdet lempi housuni. Ostin tilalle kuitenkin lähes vastaavat.

5. Kirppishuivi ja kesäinen asu

Kirppishuivi - BMH - Big mamas home by Jenni Revityt farkut - BMH - Big mamas home by Jenni

Tuo huivi oli kivoimpia kirppislötöjä tälle kesälle. Alkukesän jälkeen sille ei toki ole ollut juurikaan käyttöä, mutta nyt voin kaivaa sen taas hyllyltä esiin ja kaulaan. Paita on sama, joka minulla oli minun ja kumppanini ensitreffeillä päällä. Paita on ihana ja toimii itseasiassa molemmin päin. Näissä kuvissa paita on minulla nimittäin selkä puoli edessä päällä.

6. Juhannussuunnitelmia

Kesä asut - Kesämuoti - BMH - Big mamas home by Jenni S. Juhannussuunnitelmia - BMH - Big mamas home by Jenni

Minä ja minun unelmahameeni. Tämä hame on jo useamman vuoden vanha ja edelleen yhtä ihana. Olen iloinen, että löysin tänä vuonna tällaisia lyhempiä neuleita, jotka sopii erinomaisesti juuri tämän tyyppisen hameen (tai housujen) kanssa.

7. Valkoinen kauluspaita ja lainalaukku

Kesä asut - Kesämuoti - BMH - Big mamas home by Jenni S. Valkoinen kauluspaita - BMH - Big mamas home by Jenni

Mun mielestä ei ole ehkä olemassa klassisempaa asua kuin valkoinen kauluspaita ja farkut. Joskus näiden kuvien jälkeen huomasin, että mulla alkoi tulla mitta täyteen mun painonnousun kanssa. Vaikka olen suht sinut ulkonäköni kanssa, niin aloin huomata sen muuttuneen ja lisäksi minulla alkoi olla myös aika huono olla itseni kanssa. Tästä on kuitenkin ehditty tulemaan jo hyvän matkaa eteenpäin.

8. Kesän lapsivapaa osuus alkoi
Hellepäivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni Hellepäivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä asu on kuvattu sellaisena päivänä, kun oli todella kumaa ja tukalaa. Sellaisessa lämmössä kuvaaminen sai minut ja Katrin muistelemaan kaihoisasti talvipakkasia, jollaisissa me kuvattiin viime talvena. Asu itsessään on todella peru kesäasu. Shortsit, ohut toppi ja kivat tennarit.

9. 33 vuotta!

Kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Kuvattiin mulle niin sanotut 33-vuotis synttärikuvat tässä mekossa. Kyseinen mekko oli mulle sellainen kesän go to-mekko. Eli kun oli menoa tai juhlia, puin tosi usein tämän kyseisen mekon päälle. Tykkään tästä, koska minulla ei oikeastaan ole toista tämän sävyistä kukkamekkoa.

10. Kesämekko ja farkkutakki

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kesämekko ja farkkutakki - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä kyseinen asuyhdistelmä oli kaikessa yksinkertaisuudessaan myös yksi mun lempi asuista kesällä. Musta rypytetty mekko ja farkkutakki sopivat niin hyvin yhteen ja tilanteeseen, kuin tilanteeseen.

11. Yksin kotona

Kauluspaita ja shortsit - BMH - Big mamas home by Jenni Yksin kotona - BMH - Big mamas home by Jenni

Shortsit yhdistettynä kauluspaitaan. Aika kiva perus, arkinen asu. Näitä kyseisiä kiiltäviä kauluspaitoja minulta löytyy kahdet. Tämä vihreä, sekä vaalea versio.

12. Hellepäivän asu

Hellepäivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Näiden kuvien julkaisua mietin, koska kyseinen oli se älyttömän kuuma päivä jolloin kuvattiin. Tässä vaiheessa olin ehtinyt hikoilla suurimman osan meikistäni pois ja olo oli muutoinkin tukala ja nihkeä. Tämä postaus oli kuitenkin niin suosittu, että onneksi julkaisin nämä.

13. College ja shortsit

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kesän käytetyin asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Taas yksi omista henkilökohtaisista suosikeistani. Tämä on jotenkin niin kiva ja rento asu. Toimii hyvin arjessa ja sellaisina vähän viileämpinä päivinä. Ranteessa minulla on lasten tekemiä koruja.

14. Mitä sain kumppanilta syntymäpäivälahjaksi

Mitä sain kumppaniltani syntymäpäivälahjaksi - BMH - Big mamas home by Jenni Melonilaukku - BMH - Big mamas home by Jenni

Sain kumppaniltani syntymäpäivälahjaksi hauskan, paljetein koristellun melonilaukun. Olin katsellut tätä itsekkin, mutta en ollut raaskinut tätä ostaa. Kumppani päätti sen sijaan ilahduttaa minua tällä ja onnistui siinä täydellisesti. Aivan ihana syntymäpäivälahja!

15. Keltainen mekko

Keltainen mekko - BMH - Big mamas home by Jenni Keltainen mekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Kaikki ystäväni, kumppanini mukaan lukien, epäilivät hieman mielenterveyttäni, kun ostin itselleni keltaisen mekon. Keltainen ei siis ole suosikki värini ja olen kertonut siitä aiemminkin. Tämä mekko oli kuitenkin aivan ihana! Väri ei ole ihan puhdas keltainen, joten uskon sen menneen sen vuoksi läpi seulastani.

16. Viikonloppusuunnitelmia ja värikäs paita

Viikonloppusuunnitelmista - BMH - Big mamas home by Jenni Päivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Taas yksi mun lempiasuja. Tämän värikkään teepparin jälkeen ostin pari muuta vastaavaa, koska oli kiva kun oli tällainen rennompi paita pukea päälle.

17. Kauluspaita ja shortsit

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kauluspaita ja shortsit - BMH - Big mamas home by Jenni

Yksi kauluspaita asu lisää. Mikä on ollut kesän monikäyttöisin vaate? 😀 Kauluspaita vai shortsit? Toisaalta, mikä sitä hyvää pois vaihtamaan. Jos joku toimii, niin se toimii. Kuten nuo kuvissa olevat sandaalit, jotka ovat olleet kesällä 99 % kaikesta ajasta minulla jalassa.

18. Vaaleanpunaista ja ripaus pinkkiä

Vaaleanpunausta ja ripaus pinkkiä - BMH - Big mamas home by Jenni Vaaleanpunausta ja ripaus pinkkiä - BMH - Big mamas home by Jenni

Tässä tällainen hempeä, söpö asu. Tykkään valtavasti pannoista, mutta arastelen niiden käyttöä, koska minusta tuntuu että ne korostavat pääni muotoa jotenkin ei imartelevalla tavalla. Mutta onhan tuo vaaleanpunainen boho-panta söpö. Ja minusta tuntuu, että tämä ajatus on enemmän minun päässäni, kuin kenenkään muun.

19. Vaaleanpunainen mekko

Vaaleanpunainen mekko - BMH - Big mamas home by Jenni Pellavasekoitemekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Kun näitä tämän postauksen kuvia katselee, on todella vaikeaa uskoa, että olin joskus todella vannoutunut farkkutyttö. Nyt minulla ei tunnu muuta olevankaan päällä kuin mekkoja ja farkkuja. Tähän on toki auttanut se, että aikuisena olen päässyt eroon monista omista epävarmuuksistani, enkä ole antanut niiden häiritä itseäni.

20. Kukkamekko kesäillassa

Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Katri ilmoitti tämän olevan yksi vaatekaappini kauniimpia mekkoja ja en kiellä sitä. Tämä on myös yksi suosikeistani. Joku sanoi, että pitkähihaiset ja -helmaiset mekot ovat kuin tehtyjä Suomen kesiin. Ne suojaavat auringolta. Ne toimivat viileämmilläkin ilmoilla pitkien hihojen ansiosta ja pitkän helman alle voi tarvittaessa piilottaa legginssit.

21. Body ja hame

Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni Body ja hame - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä yhdistelmä on super kiva. Katri löysi tuon hameen minulle työpaikkansa kirppislaatikosta ja yksi sen parhaimpia puolia on se, että siinä on taskut. Rakastan tätä ominaisuutta. Katri liittyy tähän hameeseen siltäkin osin, että innostuin bodyista, kun katselin hänen pukevan niitä erilaisiin asuihin kanssani samassa autossa.

22. Jos menisin festareille

Jos menisin festareille - BMH - Big mamas home by Jenni Festariasu - BMH - Big mamas home by Jenni

Tässä tämä bilemekkojen bilemekko, jota toivon mukaan pääsen pian ulkoiluttamaan kunnolla Behmin keikalle. Ennustan tälle mekolle vielä monia käyttökertoja, sillä tämä on yksinkertaisesti aivan ihana!

23. Huh hellettä

Huh hellettä! - BMH - Big mamas home by Jenni Huh hellettä! - BMH - Big mamas home by Jenni

Tässä myös super kiva, kesäasu. Kuvissa minulla on haalari ja body päällekkäin. Eli ne ehkä haastavimmat vaatekappaleet, mitä on. 😀 Ne toimivat tosi kivasti yhteen. Nämä kuvat on muutenkin aivan ihanat. Näytän näissä jotenkin tosi onnelliselta. Olen tässä kohtaa kotiutunut vastikään Viron reissulta, mikä saattaa selittää sen onnellisuuden.

24. Kuinka pukea vajaamittainen toppi 1/4

Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Aloitin vahingossa suunniteltua aikaisemmin Kuinka pukea-postaussarjani tällä ribbitopilla. Ribbitoppi on ollut kesän lempivaatteitani. Asu on ollut kuumina päivinä aivan loistava.

25. Kuinka pukea vajaamittainen toppi 2/4

Kesä asut - Kesämuoti - BMH - Big mamas home by Jenni S. Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Toinen osa tästä postaussarjasta, jota on vielä kaksi osaa tulossa. Tämä asu oli todella kiva, vaikka kuvaaminen oli vähän kaoottista, koska ulkona tuuli niin paljon. Sain kuitenkin kuviin sitä toivomaani liikettä.

26. Sininen kimono

Sininen kimono - BMH - Big mamas home by Jenni Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Yhtenä kauniina päivänä vedin aamutakin päälleni ja lähdin ulo. Se toimi loistavisti. Asu on mielestäni todella kiva kaikessa yksinkertaisuudessaan. Nämä ovat muuten ne farkut, jotka ostin kesällä hajonneiden tilalle.

27. Oui, mon cheri

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä asu jäi tällä erää kesän viimeiseksi asuksi. Blogiin kuvattuja asuja on kertynyt melkoinen läjä. Mietin juuri, että kehitän tätä postaustyyppiä vielä vähän, sillä tämä on aika työlästä ja postauksista tulee noin neljä kertaa niin pitkä, kuin mitä yleensä kirjoitan.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *