Hae
Big mamas home

Syksyn isoin trendi: Neuleliivi

Takana on aivan ihana, rentouttava viikonloppu. Olen tehnyt omia juttujani ja sen lisäksi saanut viettää yön yhdessä ihastukseni kanssa. Olemme tapailleet jo jokusen viikon, mutta nyt vasta aikataulut sallivat yhteistä aikaa pidempään, kuin tunnin verran. Kummallakin on kuitenkin vahva tahtotila nähdä ja pitää tätä ihastusta yllä, joten odotus on palkinnut joka kerran, vaikka tapaamisten sopiminen onkin ollut haastavaa. Silti en osaa ajatella juuri nyt ketään muuta. Hih.

Neuleliivi - BMH - Big mamas home by Jenni Neuleliivi ja nahkahousut - BMH - Big mamas home by Jenni Neuleliivi - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämän syksyn isoin trendi on tainnut olla ehdottomasti erilaiset neuleliivit. Niitä on nähnyt melkein jokaisella ketjulla ja merkillä, sekä melkein jokaisen vaikuttajan päällä. Itse en ollut aluksi kovin innoissani tästä trendistä, vaikka neuleita rakastankin. Ajattelin aluksi, että neule ilman hihoja on oikeastaan melko turha kapine. Sitten näin Instagramissa @taijastyle postauksen, jossa esiteltiin kuusi tapaa pukea neuleliivi. Minä en sitten tarvinnut enempää innostuakseni kyseisestä vaatteesta, koska Taijan jokainen stailaus sopi niin hyvin myös omaan tyyliini. Menin varmaan siltä samaiselta seisomalta ostamaan itselleni oman neuleliivin.

Neuleliivin hyvä puoli on se, että se antaa vuodessa lisäaikaa monelle sellaiselle vaatteelle, joiden käyttö saattaisi jäädä vain lämpimämpiin kuukausiin. Lisäksi se tuo asuihin kerroksia, joista henkilökohtaisesti pidän. Oma neuleliivini on H&M:stä ja kokoa XXL.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Neuleliivi - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Neuleliivi - BMH - Big mamas home by JenniNeuleliivi - BMH - Big mamas home by Jenni

Kuvissa näkyvä kauluspaita saa aina kyselyitä, joten tiedoksenne se on NK-DN:n paita. Olen löytänyt itse sen second handina, mutta sitä löytyy edelleen NK-DN:n verkkokaupasta.

Kukkakorvikset ovat Smiling Designin viininpunaiset Cleot. Kyseinen väri sopii aivan ihanasti tähän kyseiseen vuodenaikaan ja neuleiden kaveriksi. Näistä taisi siis tulla minun niin sanotut ”syyskorvikset”.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Neuleliivi - BMH - Big mamas home by Jenni Neuleliivi ja nahkahousut - BMH - Big mamas home by Jenni

Asu

Neuleliivi H&M (2021)

Kauluspaita NK-DN Zadaa second hand (2020)

Nahkahousu H&M (2018)

Laukku H&M (2019)

Kengät ZADAA SECOND HAND (2021)

Korvakorut SMILING DESIGN (2021)

Aurinkolasit SHEIN (2021)

 

Mitä mieltä te olette neuleliivistä? Olettko innostuneet siitä, vai onko se teidän mielestänne turha, kuten minun alkuperäinen mielipiteeni oli?

Ihanaa viikkoa!

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Paljon kysytty kukkamekko

Ruska, neule ja revityt farkut

Täydellinen asu: Neuletakki ja suorat housut

Rento asukokonaisuus: Mom jeansit ja helmicollege

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *