Hae
Big mamas home

Habitaren suosikit

*Yhteistyö
Tänään pyörähti käyntiin vuoden suurin rakennus- ja sisustustapahtuma Habitare. Pääsin näkemään esille panot ensimmäisten joukossa ammattilaisaikana hieman ennen messujen aukeamista yleisölle. Tämä oli itse asiassa vasta toinen vuoteni Habitaressa ja odotin tapahtumaa mielenkiinnolla, sekä innolla. Tiesin, että omaan tyyliini, joka poikkeaa selkeästi valtavirrasta, ei välttämättä olisi niin paljoa tarjolla inspiraatiota. Löysin sieltä kuitenkin ihan selkeät suosikkini.
Tässä ovat omat suosikkini, joiden pisteet kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa. Kaikki messuilla mukana olevat yritykset ja esille panijat löydät täältä.
Anno, Lundia, Hakola, Havi's, Gauhar, Habitare, 2018, Messuopas,

 

Anno, Lundia, Hakola, Havi's, Gauhar, Habitare, 2018, Messuopas,

 

Anno, Lundia, Hakola, Havi's, Gauhar, Habitare, 2018, Messuopas,
Anno – Raikkain 
Anno on ollut minulle rakas jo Kodin 1:sen ajalta ja vuosi sitten odotettiin, kuin kuuta nousevaa tämän merkin uutta tulemista. Yksi blogini suosituimpia postauksia koskaan, on ollut se missä kerroin tästä. Tänä vuonna Anno tulee vahvasti matot edellä. Vaikka valikoimista löytyy myös sisustustuotteita, tällä kertaa matot ovat pääosassa. Messuosastolla pääsee tutustumaan ja hypistelemään uusia malleja. Menkää siis rohkeasti kokeilemaan ja tunnustelemaan.
Anno löytyy paikalta 6d48
Anno, Lundia, Hakola, Havi's, Gauhar, Habitare, 2018, Messuopas,

 

Anno, Lundia, Hakola, Havi's, Gauhar, Habitare, 2018, Messuopas,

 

Anno, Lundia, Hakola, Havi's, Gauhar, Habitare, 2018, Messuopas,

 

Anno, Lundia, Hakola, Havi's, Gauhar, Habitare, 2018, Messuopas,
Hakola – Herkullisin 
Itse olisin saattanut aluksi skipata Hakolan pisteen, mutta koska messuseurani halusi paikan katsastaa, päädyin sinne useammaksi hetkeksi. Ja kyllä kannatti. Se yllätti iloisesti ja löysin osastolta useamman suosikin. Osasto on ehdottomasti messujen herkullisin keltaisine seinineen ja vaaleanpunaisine mattoineen. Sinapinkeltaista näkyi muutenkin useammassa paikassa ja se taitaakin olla yksi tämän syksyn trendivärejä myös sisustuksessa.
Hakolan löydät paikalta 6c10 
Anno, Lundia, Hakola, Havi's, Gauhar, Habitare, 2018, Messuopas,

 

Anno, Lundia, Hakola, Havi's, Gauhar, Habitare, 2018, Messuopas,

 

Anno, Lundia, Hakola, Havi's, Gauhar, Habitare, 2018, Messuopas,

 

Anno, Lundia, Hakola, Havi's, Gauhar, Habitare, 2018, Messuopas,
Gauhar – Tyylikkäin 
Olen seurannut vuosia Gauharia somessa ja varmaan yhtä pitkään olen kuolannut merkin muistitaulua, noin muun muassa. Gauhar oli tänä vuonna ensimmäistä kertaa Habitaressa ja heidän osastonsa on kyllä ehdottomasti top 3:ssa. Yrityksen takana on kaksi todella mukavaa naista ja tällaista suomalaista yrittämistä itse haluan tukea. Gauharilla on aivan ihania sisustustuotteita ja asusteita.
Gauharin osasto on hieman taaempana paikalla 6g9 
Anno, Lundia, Hakola, Havi's, Gauhar, Habitare, 2018, Messuopas,

 

Anno, Lundia, Hakola, Havi's, Gauhar, Habitare, 2018, Messuopas,

 

Anno, Lundia, Hakola, Havi's, Gauhar, Habitare, 2018, Messuopas,

 

Anno, Lundia, Hakola, Havi's, Gauhar, Habitare, 2018, Messuopas,

 

Anno, Lundia, Hakola, Havi's, Gauhar, Habitare, 2018, Messuopas,
Havi’s – Tunnelmallisin 
Havi’s:in suhteen kaikki on ollut ihastusta ensisilmäyksellä. Ihastuin merkin tuotteeseen jo silloin, kun ne tulivat markkinoille. Viime vuonna Havi’sin osasto oli yksi suosikeistani ja niin oli tälläkin kerralla. Osasto oli ihana, tunnelmallinen ja kaunis. Syksyn uutuudet olivat toinen toistaan ihanampia ja mieleen jäi erityisesti aivan ihana hyasintilta tuoksuva kynttilä, joka olisi ehkä pitänyt ostaa itselle. Olisin hyvin voinut jäädä tälle osastolle pidemmäksi aikaa.
Havi’s löytyy paikalta 6e48.
Anno, Lundia, Hakola, Havi's, Gauhar, Habitare, 2018, Messuopas,

 

Anno, Lundia, Hakola, Havi's, Gauhar, Habitare, 2018, Messuopas,

 

Anno, Lundia, Hakola, Havi's, Gauhar, Habitare, 2018, Messuopas,

 

Anno, Lundia, Hakola, Havi's, Gauhar, Habitare, 2018, Messuopas,

 

Anno, Lundia, Hakola, Havi's, Gauhar, Habitare, 2018, Messuopas,
Lundia – Ryhdikkäin 
Lundian osastolla huomion herätti tummat värit ja klassinen ilme. Se yllätti minut positiivisesti, eikä vastannut yhtään omia mielikuviani yrityksestä. Minusta taisi tulla ihan vähän Lundian fani tämän jälkeen. Olisin voinut jäädä asustamaan itse asiassa myös tähän tai pyöräyttää kauniisti katettuun pöytään, vaikka joka paikan jauhelihakastikkeeni. Tällä pisteellä oli esillä myös tuorein astiastorakkauteni, nimittäin Arabian Mainio Sarastus.
Lundia on osastolla 6c43.
Anno, Lundia, Hakola, Havi's, Gauhar, Habitare, 2018, Messuopas,

 

Anno, Lundia, Hakola, Havi's, Gauhar, Habitare, 2018, Messuopas,
Siinä olivat suosikkini. Oli myös ihanaa tavata messuilla viimein Sanna, jonka kanssa ollaan vaihdeltu viestejä jo pidemmän aikaa somessa. Sekä Carita, jota saatte syyttää siitä, että lähdin aikanaan näidin blogigameihin mukaan. Oli ihanaa saada heistä seuraa messuille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.