Hae
Big mamas home

Elokuun hankinnat & kvarttaalikatsaus

Aloitin kesän alussa listaamaan ylös itselleni tekemiä vaatehankintoja. Siksi, että pysyn kärryillä siitä, mitä tulee hankittua, mistä ja kuinka paljon. Yritän muuttaa ostokäyttäytymistäni järkevämmäksi ja tarvelähtöiseksi. Ja tämä postaussarja on vain omille vaatteilleni, lastenvaatehankinnat tulee omiin postauksiinsa.

Kerroin viime kerralla, että näiden kuukausikatsausten lisäksi alan tehdä kvarttaalikatsauksia, jotka olisivat hieman laajempia, kuin kuukausittaiset jutut. Tämä olisi järjestyksessä ensimmäinen kvarttaalikatsaus.

Big mamas home by Jenni S. Elokuun hankinnat ja kvarttaalikatsaus

Asia, jonka olen huomannut kuluneen kolmen kuukauden aikana on, että ostan kyllä edelleen vaatteita, mutta olen koko ajan harkitsevaisempi. Aika kaukana ollaan siitä ajasta, kun hassasin koko palkan parissa päivässä vaatekaupoissa. Kyllä, sitäkin on tehty nuorempanan. Edelleen, opittavaa on yhä. Toki, tilanne on huomattavasti selkeämpi, kun olen listannut hankintoja useamman kuukauden. Tässä on vain ensimmäisen kolmen kuukauden lista.

Big mamas home by Jenni S. Elokuun hankinnat ja kvarttaalikatsaus

KESÄKUUN HANKINNAT

Neule Kay/Day KAPP AHL

Rintaliivit KAPP AHL

Big mamas home by Jenni S. Elokuun hankinnat ja kvarttaalikatsaus

HEINÄKUUN HANKINNAT

2x Farkut H&M

Paitapusero COS second hand

Kauluspaita NA-KD second hand

Mekko NANSO second hand

Printtitoppi H&M

Pitsitoppi H&M

Loaferit ANNA FIELD second hand

Big mamas home by Jenni S. Elokuun hankinnat ja kvarttaalikatsaus

ELOKUUN HANKINNAT

Neule Kay/Day KAPP AHL

Paitamekko H&M

Hankkimastani paitamekosta sanon mielelläni pari sanaa. Sain siis paitamekon hankintaan inspiraation Alasenpia-blogista. Pia oli tehnyt postauksen, 1 vaate, 3 asua. Se postauksen vaate oli nimenomaan paitamekko. Vaatekappaleen monikäyttöisyys jäi mieleeni ja pienen etsinnän jälkeen, löydin itselleni oman paitamekon, josta olen aivan fiiliksissä. Olen testaillut mekon monikäyttöisyyttä ja se tuntuu ihanalta. Mekko on myös aivan tyyliseni, vaikka vuosia sitten vannoin etten koskaan pukisi kukkamekkoa ylleni.

Big mamas home by Jenni S. Elokuun hankinnat ja kvarttaalikatsaus

Big mamas home by Jenni S. Elokuun hankinnat ja kvarttaalikatsaus

ENSIMMÄISEN KOLMEN KUUKAUDEN VAATEHANKINNAT LUKUINA

2x Neuleet

2x Farkut

2x Paitapuserot

2x Topit

2x Mekot

Rintaliivit

Kengät

Yhteensä: 10 vaatetta, 1 alusvaate, 1 jalkineet.

On todella valaisevaa nähdä vaattehankinnat selkeänä lukuna silmien edessä. 10 vaatetta kolmessa kuukaudessa tuntuu isolta määrältä. Määrää nostaa heinäkuun ale ja second hand shoppailut. Väitän, että kesä- ja elokuun määrät ovat lähempänä totuutta ja lähempänä omia tavoitteita.

Big mamas home by Jenni S. Elokuun hankinnat ja kvarttaalikatsaus

Suurin osa ostoksista on ollut aktiivisessa käytössä, osa vähän vähemmän.

Parasta on olleet ehdottomasti hyvät second hand löydöt, kuten COS:in paitapusero, sekä hyvät alelöydöt. Mietin, oliko heinäkuussa ostettu printtitoppi enemmän uhka vai mahdollisuus, mutta olen käyttänyt sitä todella paljon.

Selkeä hutiostos oli ehkä Nanson vaalea mekko. Mekko itsessään on ihana ja laadukas, mutta arastelen sitä omalla vartalollani. Vaalea väri ei ole yhtä armollinen, kuin esimerkiksi musta.

Big mamas home by Jenni S. Elokuun hankinnat ja kvarttaalikatsaus

Mitä tästä kvarttaalista olisi opittavaa? Ostosten teko voisi olla enemmän harkinnanvaraista. Heinäkuussa tuli huumaannuttua second hand löydöistä ja alennusmyynneistä. Vaikka teinkin kummastakin hyviä löytöjä, jotka ovat päätyneet käyttöön, olisin voinut harkita enemmän.

Lue myös:
Kesäkuun hankinnat
Heinäkuun hankinnat

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.