Hae
Big mamas home

Projekteja

Huomasin, että minulla on nykyään tässä kotosalla jos jonkin näköistä projektia. On tomaatti ja perunaprojektia, on järjestysprojektia ja on kirppisprojektia. Nämä siis tämän muun arjen lisäksi. Opiskelen nimittäin koko kesän. Siihen vielä blogi ja somekanavat. Onneksi Plustyyleihin (@plustyylit) saatiin lisää käsiä sitä pyörittämään, mikä oli todellinen helpotus. Meillä meinasi Katrin kanssa loppua niin usko, kuin myös aika. Nyt kyseinen tili pyörii taas aktiivisesti.

Projekteja - BMH - Big mamas home by Jenni

Vaatteita myynnissä Zadaa-sovelluksessa

Oma kirppisprojektini etenee aika kivasti. Olen lisännyt Zadaa tililleni nyt joitain vaatteita ja joitain on mennytkin jo. On ollut oikeasti kivaa viedä paketteja postiin ja ajatella, että se minulla käyttämättömäksi jäänyt vaate saa nyt uuden kodin ja omistajan.  Siivoan siis vaatekaappiani ja myyn vaatteita, jotka ovat mielestäni edelleen tosi kivoja, mutta jotka ovat yksinkertaisesti jääneet käyttämättä. Parempi siis pistää ne eteenpäin ja käyttöön sen sijaan, että hilloisin niitä kaapissani. Samoin laitan lasten pieniksi jääneitä vaatteita eteen päin.

Tämä on siis projekti jonka aloittamista olen vitkuttanut ja vitkuttanut, kun olen ajatellut, että tässä on hirveä homma tehtäväksi kerralla. Sitten älysin viimein kyseenalaistaa tämän ajatusmallin. Miksi tämä pitäisi tehdä kerralla? Miksi en voisi lisätä vaatteita pikkuhiljaa myytäväksi. Siis pari silloin ja pari tuolloin. Miksi kaikki pitäisi saada valmiiksi kerralla? Kun minulla ei kuitenkaan ole mitään määräaikaa tälle hommalle. Kunhan saisin nyt hoidettua. Ja olen myös kuullut, että kirppissovelluksessa tämä taktiikka on huomattavasti parempi, kuin se että yrittäisi myydä kaiken kerralla.

Parvekeviljely - BMH - Big mamas home by Jenni

Tomaatin taimien ulkoilutus

Toinen iso projekti on minun parvekeviljely projektini. Olen nyt pähkäillyt ja opetellut, miten noita tomaatintaimia kannattaisi nyt hoitaa. Kesäkuun alussa ne voisi viimein siirtää ulos, mutta sitä ennen niitä pitäisi karaista selviämään ulkona. Eli tomaatintaimia pitää ulkoiluttaa vähän kerrallaan parvekkeella. Liian nopeasti ja liian aikaisin tomaatteja ei saa ulos siirtää, jotta ne eivät paleltuisi. Luin, että ensimmäinen ulkoilu on tomaatintaimille kaikkein rankin, joten sen pitäisi olla lyhyin. Omat tomaattini ovat nyt ulkoilleet ensimmäisen kerran. Saa nähdä kuolevatko ne pystyyn.

Seuraava steppi on hankkia niille joku ulkoruukku tai astia, johon ne voisi laittaa ulos kasvamaan. Toki, en ehkä tarvitsisi kymmentä taimea, joten osalle pitäisi etsiä uusi koti.

Projekteja - BMH - Big mamas home by Jenni

Joten onhan tässä näitä projekteja. Tässä nämä isoimmat. Nyt yritän keskittyä jääkiekkoon. Ihanaa alkavaa viikkoa.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Ahdistuneisuushäiriö pilasi viikonlopun

Parvekeviljely – Tomaattia ja perunaa parvekkeella

Tuleva kesä – Mitä ollaan tähän mennessä suunniteltu

Paras aika vuodesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.