Hae
Big mamas home

Urbaani leikkipuisto kauppakeskuksen katolla

Kesälomaterveisiä täältä näin! Me ollaan nautittu tyttöjen kanssa lomasta täysin rinnoin. Meidän kalenteri on ollut lähinnä tyhjä ja ollaan tehty asioita täysin fiiliksen mukaan. Yleensä päätetään päivän mittaan mitä kyseisenä päivänä tehdään ja se on sopinut meille paremmin kuin hyvin. Ei kiirettä, ei aikatauluja, eikä stressiä. Tuntuu todella siltä, että ollaan lomalla. On myös ollut ihanaa viettää kiireetöntä aikaa lasten kanssa. Vaikka myönnän, kahden tahtoikäisen riitapukarin kanssa, olen miettinyt muutaman kerran sitä vaihtoehtoa että möisin lapseni Torissa. Heh heh.

Big mamas home by Jenni S. Urbaani leikkipuisto kauppakeskuksen katolla - Kauppakeskus Redi

Big mamas home by Jenni S. Urbaani leikkipuisto kauppakeskuksen katolla - Kauppakeskus Redi

Big mamas home by Jenni S. Urbaani leikkipuisto kauppakeskuksen katolla - Kauppakeskus Redi

Välillä ollaan kaiken tekemisen jälkeen niin poikki, että nukahdetaan kaikki päiväunille. Ollaan myös muun tekemisen lomassa ehditty katsoa sitä yhtä ja samaa Frozen elokuvaa. Lapset eivät ole ainoita, jotka osaavat elokuvan kappaleet ulkoa. Frozen 2:sen lisäksi kesän lemppareita on olleet meressä uiminen, saippuakuplat, katuliidut, mummin trampoliini ja viimeisimpänä, mutta ei missään nimessä vähäisimpänä, Helsingin leikkipuistojen testaus.

Big mamas home by Jenni S. Urbaani leikkipuisto kauppakeskuksen katolla - Kauppakeskus Redi

Big mamas home by Jenni S. Urbaani leikkipuisto kauppakeskuksen katolla - Kauppakeskus Redi

Big mamas home by Jenni S. Urbaani leikkipuisto kauppakeskuksen katolla - Kauppakeskus Redi

Ollaan tyttöjen kanssa testattu tänä kesänä lähiseudun leikkipuistoja, sillä väitän, että tuo lähin ja isoin puisto kävisi muutoin tänä kesänä melko yksitoikkoiseksi. Ja lähiseudulla tarkoitan leikkipuistoja, jotka löytyvät metroradan läheisyydestä. Tällä viikolla löydettiin yksi suosikeista.

Big mamas home by Jenni S. Urbaani leikkipuisto kauppakeskuksen katolla - Kauppakeskus Redi

Big mamas home by Jenni S. Urbaani leikkipuisto kauppakeskuksen katolla - Kauppakeskus Redi

Big mamas home by Jenni S. Urbaani leikkipuisto kauppakeskuksen katolla - Kauppakeskus Redi

Olin kuullut tästä leikkipuistosta ensimmäisen kerran meidän iki-ihanalta perhepäivähoitajalta. Ilman tätä vinkkiä, en olisi osannut lähteä tätä paikkaa etsimään. Tiesitkö sinä, että Kalasatamassa, kauppakeskus Redin katolla on, ei pelkästään leikkipuisto, vaan kokonainen moderni puistoalue. Minun sisäinen, pieni kaupunkinlaiseni ihastui ikihyviksi tästä urbaanista puistosta. Maisemat Redin katolta olivat sanalla sanoen, upeat.

Big mamas home by Jenni S. Urbaani leikkipuisto kauppakeskuksen katolla - Kauppakeskus Redi

Big mamas home by Jenni S. Urbaani leikkipuisto kauppakeskuksen katolla - Kauppakeskus Redi

Big mamas home by Jenni S. Urbaani leikkipuisto kauppakeskuksen katolla - Kauppakeskus Redi

Leikkipuisto on myös tosi kiva. Minun kiipeilyä rakastavat lapseni rakastivat kiipeilytelineitä, joita puistossa oli. Sen lisäksi he pitivät erityisesti tuosta kuvissakin näkyneestä verkkotötteröstä, jossa he omien sanojensa mukaan leikkivät hamsteria juoksupyörässä. Lisäksi, koska puisto sijaitsee kauppakeskuksen katolla, saniteetti ja ravitsemuspisteet löytyvät vain menemällä hissillä alempiin kerroksiin. Suosittelen puistoa lämpimästi, jos kaipaa hieman vaihtelua omiin hoodeihin ja haluaa nauttia urbaanista tunnelmasta samalla, kun lapset leikkivät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.