Hae
Big mamas home

Lauantai-ilta

Takana on yksi sellainen semi raskas lauantai. Olen nukkunut viimeiset kaksi yötä huonosti. Ensimmäisenä vauvasta oli ok valvoa puoli kahteen asti. Seuraavana yönä taapero vaati päästä viereen ja nukkui levottomasti. Mikä tarkoitti läpsyttelyä, nipistelyä ja potkimista hänen osaltaan. Lopulta minun oli pakko palauttaa hänet omaa sänkyynsä, jotta meillä oli edes pieni mahdollisuus nukkua aamuyöstä. Toivottavasti ensi yö on parempi. Avomies lähti tänään parhaan ystävänsä luokse yökylään, joten ainakin toinen meistä saa nukkua. Minä tuskin saan, sillä en osaa nukkua ilman häntä.
Olen tänään ripustanut muun muassa tauluja seinälle. Meillä on vihdoin tauluseinä ja se on muuten upea. Kuulette siitä lisää ensi viikolla. Lähes kaikki muu, mitä suunnittelin tälle päivälle, jäi tekemättä. Tytöt skippasivat päiväunensa, mikä tuottaa päivään aina haasteita. Se tosin tarkoittaa, että sain laittaa heidät nukkumaan ennätysaikaan.
lauatai, viikonloppu, kotona,
Taltutin juuri kaksi teollisuuskoneellista pyykkiä. Nyt juon teetä ja nautin popcorneista samalla, kun katson Bonesia. Tajusin juuri, että olen ehtinyt pian katsoa toistamiseen kaikki 12 kautta. Hups. Tirautin tälläkin kertaa useamman kyyneleen, kun yksi hahmoista kuoli ja päässäni soi todennäköisesti taas viikon verran Lime and coconut. Minun olisi tarkoitus käsitellä tässä samalla myös kuvia. Niitä on kertynyt rästiin taas useampia.
Tytöt nukkuvat makuuhuoneessa, mieheni on ystävänsä luona, minä olen omalla lempipaikallani. Elämä on juuri nyt aika mukavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.