Hae
Big mamas home

Valkoista & farkkua

Rakastan valkoisen ja farkun yhdistelmää. Se näyttää raikkaalta ja toimii todella hyvin.

plussakokoinen, nainen, päivän asu, tyyli, muoti, kevät
Hyvää vappua! Toivottavasti teidän vappuaattonne on sujunut hyvin. Minä olin eilisen vielä töissä ja illalla juoksin kaupoissa ostamassa tarveaineita ruokaan. Tytöt olivat sen verran väsyneitä hoitopäivästä, että vappuaaton ilottelut jäivät lähinnä meidän aikuisten välisiksi. Mistään megalomaanisista bileistä ei ollut kyse. Ennemminkin C Moresta ja irtokarkeista.
plussakokoinen, nainen, päivän asu, tyyli, muoti, kevät

 

plussakokoinen, nainen, päivän asu, tyyli, muoti, kevät
Vapun kunniaksi halusin jakaa teidän kanssa tämän raikkaan, kevätkeleihin ja myös sinne vapputorille sopivan asun. Tämä toimii viileämmillä ilmoilla takin kanssa tai sitten ilman. Rakastan valkoisen ja farkun yhdistelmää. Se näyttää raikkaalta ja toimii todella hyvin. Kuvattiin tämä Erikan kanssa jokin aikaa sitten. Meillä oli muksut mukana, mikä toi oman mausteensa kuvaamiseen. Käsittely vaiheessa huomasin, että muutaman kuvan taustalle oli tallentunut yksi noin metrin mittainen oman elämänsä huippumalli.
plussakokoinen, nainen, päivän asu, tyyli, muoti, kevät
plussakokoinen, nainen, päivän asu, tyyli, muoti, kevät
Hankin tuon valkoisen neuleen jo viime keväänä himpun verran myöhään. Kun ilmat lämpenivät nopeasti ja radikaalisti, se jäi aika vähälle käytölle. Onneksi se kevät on tänäkin vuonna. Nuo jegginssit ovat myös hankittu viime vuonna. Tykkään niistä todella paljon ja pelkään semisti sitä, kun ne kuluvat jossain vaiheessa puhki haarukasta. Olen yrittänyt googlata millä housut saisi parhaiten pelastettua, kun noille merenneitoreisille en voi mitään.
Jaloissa minulla on jälleen Niken lenkkarit. En ole avannut vielä ballerinakautta, vaikka se kovasti houkuttelisikin. Lähinnä siksi, että en ole vielä löytänyt edullisia ballerinoja, jotka monsterijalkani voi tuhota. Ne, jotka eivät tiedä, jalkani malli ei ilmeisesti sovi avokkaille. Jalkani on iso, leveä ja litteä. Tämän vuoksi ballerinojeni elinikä on minulla todella lyhyt. Mikä on todella sääli, sillä rakastan ballerinoja.
plussakokoinen, nainen, päivän asu, tyyli, muoti, kevät

 

plussakokoinen, nainen, päivän asu, tyyli, muoti, kevät
Neule H&M 
Jegginssit CUBUS 
Lenkkarit NIKE Zadaa second hand 
Käsilaukku ZADAA Second hand
Kuvat: Erika Huhta

2 kommenttia

  1. Nimetön kirjoitti:

    Kiva keväinen raikas,tyylikäs ja rento asukokonaisuus. Tykkään sun pukeutumistyylistä! Ja kiva kun oot aina niin iloinen kuvissa, se ilo oikein tarttuu ? ? mukavaa&aurinkoista kevättä! ??☀️

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Voi kiitos. Miten ihana kommentti. Hyvää kevättä myös sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.