Hae
Big mamas home

Asioita, jotka ovat ilahduttaneet viime viikkoina

Halusin kirjoittaa nyt jotain todella kevyttä. Huomaan, että juuri nyt iso osa kapasiteetistani menee Menesty lempeästi ohjelmaan. Monesti, kun omiin kanaviin pitäisi oikesti kirjoittaa jotain, pää meinaa lyödä tyhjää. Samaan aikaan mietin muita projekteja, jotka nekin kyllä niin ikään liittyvät tähän somen tekemiseen. Tuntuu välillä haastavalta jakaa huomiota kaikkeen. Menesty lempeästi on siitä huolimatta ollut parhaita päätöksiä, joita olen tehnyt.

Näin ollen halusin kirjoittaa jotain todellä kevyttä tänne blogin puolelle. Siksi kokosin alle pieniä asioita, jotka ovat ilahduttaneet minua menneinä viikkoina.

Kevät
  • Näissä viikoissa ehdottomasti parasta on ollut Menesty lempeästi zoomit. Meitä on tässä Monan pilotissa aivan ihana porukka kasassa jakamassa kokemuksia ja ajatuksia tästä matkasta. Lisäksi zoomeissa saadaan ihan valtavasti tietoa eri aiheista. Nämä ovat todella inspiroivia hetkiä. Nämä myös kannustavat sitä omaa tekemistä.

 

  • Siementen kylväminen ja kasvattaminen on ollut ihanaa. On ollut todella rentouttavaa ja terapeuttista puuhastella esikasvatuksen parissa. Minulle on tulossa vielä lisää siemeniä, joten tätä iloa on vuorossa vielä lisää.

 

  • Aurinkoiset kevätpäivät ilahduttavat ja piristävät myös. Vaikka maaliskuu onkin ollut todella epävakaa, niin kyllä se kevät sieltä tulee. Nautin täysin rinnoin niistä päivistä, kun sen kevään tuntee auringon lämmössä ja ilmassa.

  • Vauvan vaattevaraston suunnittelu. Tämä on ollut tosi kivaa. Olen pinnaillut Pinterestiin inspiraatiokuvia. Jossain vaiheessa itseasiassa uhosin, että vauvalle tulee vaikka mitä kuosieja ja värejä. Älkää kysykö miksi. Laitan tämän raskaushormonien piikkiin. Pinterestkansioni on palauttanut minut maan pinnalle, sillä olen tallentanut sinne vain niitä neutraaleja ja aika kuosittomia vaatteita. Yökkäreissä tykkään kuoseista, mutta muuten en niinkään.

 

  • Vauvan jatkuvasti voimistuvat liikkeet ilahduttavat tietysti ihan joka päivä. Pikkuinen tuntuu aika vilkkaalta tapaukselta ja liikkeitä alkaa tuntua heti, kun vain lakkaan liikkumasta. Menesty lempeästi zoomien aikana tyyppi potkii koko ajan ja välillä niin mojovasti, että se näkyy taatusti naamassani. En tiedä ovatko muut huomanneet sitä. 😀

  • Löydettiin vauvalle Stokken Steps syöttötuoli käytettynä. Etsin Triptrapia, koska ajattelin, että niitä löytyisi ehkä enemmän käytettyinä. Mutta sitten tuttavani tarjosi meille Stepsiä, joka miellyttää enemmän omaa silmääni. Olen siis enemmän, kuin vain iloinen tästä sattumuksesta. Meille jää vielä etsittäviksi käytettyinä newborn ja baby setit kyseiseen tuoliin. Se ei kuitenkaan ole ongelma. Ihanaa, että nyt kolmannella kerralla saan meille syöttötuolin sitteriosalla ja vauva pääsee hengailemaan meidän tasolle.

 

  • Työskentely muuallakin kuin kotona. Oli todella kiva ottaa yksi päivä, jolloin tein töitä St. Georgen kahvilan puolella. Teen nykyään todella paljon töitä somekanavieni suhteen ja oli oikeasti virkistävää viedä nämä työt eri ympäristöön. Sain todella hyvin aikaan siinä samalla, kun join teetä. Meillä oli itseasiassa ystäväni Heidin kanssa etätyötreffit siinä samalla, mikä oli oikeasti aika kivaa.

 

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Minut voi blokata

Mona Visuri – menesty lempeästi

Äitimyytti

Puoliso ei juo alkoholia minun raskausaikanani

Millaista sisältöä te olette toivoneet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *