Hae
Big mamas home

Meille tulee vauva!

Otsikko sen kertoo. Meille tulee vauva. Eli meidän perhe kasvaa hienäkuussa pienellä, mikäli kaikki menee hyvin. Olo on tällä hetkellä hyvin toiveikas, vaikka raskaus on vielä aivan alussa. Kun kirjoitan tätä postausta, meneillään on päivät 4+5. Eli asiasta ymmärtävät tietävät, että meneillään on viides raskausviikko.

Halusin kuitenkin kertoa uutiset jo nyt, sillä haluan jakaa kanssanne koko tämän tulevan matkan. Oli se sitten millainen tahansa. Olisin itseasiassa halunnut puhua jo yrittämisestä. Mutta päädyimme kuitenkin yrittämään siitä juurikaan kertomatta, koska emme olisi tässä vaiheessa välttämättä jaksaneet uteliaita kysymyksiä siitä joko on tärpännyt.

Yrittämiseen on liittynyt todella paljon epävarmuutta ja pelkoa. Koronarokotteet ja sairastamani korona sekoittivat kuukautiseni ja kiertoni niin totaallisesti, että pelkäsin niiden vaikuttaneen myös hedelmällisyyteeni. Huojennus oli suuri, kun ovulaatiotestiin piirtyi ensimmäisen kerran kaksi viivaa.

Me itseasiassa luulimme, että raskaus onnistui jo viime kierrosta. Minulla oli nimittäin oireita ja kuukautiseni olivat kymmenen päivää myöhässä. Tämä päättyi kuitenkin lopulta vuotoon. Olin silloin aivan maassa. Vietin kokonaisen päivän sängyssä masentuneena. En tiedä mikä valeraskaus oli kyseellä, mutta olin aivan varma siitä, että olin raskaana.

Tämän kertainen raskaus ei kuitenkaan ole valeraskaus, sillä neljä testiä ovat nyt näyttäneet positiivista. Menemme varmistamaan raskauden vielä varhaisultraan, jotta voimme olla siitä varmoja.

Mutta minusta on ihana toivottaa teidät mukaan tälle matkalle. Iloitsen nyt ja suren sitten, mikäli siihen tulee aihetta. Vauva on todella toivottu ja koko perhe odottaa häntä innolla.

Terkuin,

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Tämä on aivan ihana vaihe

Lisäävätkö lapset onnellisuutta?

Tunteiden vuoristorataa

Ajatuksia lapsen yrittämisesta ja lapsettomuudesta

Kesän lapsivapaa osuus alkoi

6 kommenttia

  1. NK kirjoitti:

    Mahtavaa! Tosi paljon onnea! <3

  2. Tiia kirjoitti:

    Voi ihana uutinen, paljon onnea! <3

  3. jenny kirjoitti:

    Onnea. Pidän sinusta ja blogistasi paljon. Kuinka kauan olette olleet yhdessä puolisosi kanssa?

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Hei. Kiva kuulla, että blogini miellyttää. Me tavattiin puolisoni kanssa vuosi sitten jouluna. Joten melko tuore suhde kyseessä. Tulen myöhemmin kuitenkin avaamaan syitä miksi halusimme edetä nopeasti tässä asiassa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *