Hae
Big mamas home

Helmikuun kootut

Hei hei helmikuu, tervetuloa maaliskuu. Miten minusta tuntuu, että helmikuu menee aina ihan hujauksessa? Tammikuu tuntuu monesti pitkältä kuin nälkävuosi, mutta helmikuu menee ohi aina tosi nopeasti. Niin tälläkin kertaa. Tämä kuukausi on ollut melkoisen vaihteleva. On ollut sellaisia iloisia ja hyviä hetkiä ja sen lisäksi taas todella ahdistavia hetkiä. Tässä tämän kuukauden kootut jutut.

Helmikuun kootut - Big mamas home by Jenni

Vanha, uusi ihastus

Kuun alussa mies, jota olin tapaillut joulun aikaan ja vuoden vaihteessa, laittoi minulle alkuvuoden hiljaisuuden jälkeen uudelleen viestiä. Tämä on itseasiassa siitä hauska tarina, että olin ajatellut kyseistä miestä hetken aamulla metrossa, kun vein tytöt hoitoon. Mietin, pitäisikö minun laittaa hänelle vielä viestiä, mutta hautasin ajatuksen saman tien. Päästessäni samana aamuna kotiin, hän oli laittanut minulle viestiä. Emme olleet olleet siis missään tekemisissä sen jälkeen, kun tapailumme päättyi. Mutta nyt aloimme jutella. Ja hiljalleen, päätimme aloittaa tapailun uudestaan. Sen verran tosissaan ettemme samaan aikaan tapailisi muita.

Helmikuun kootut - Big mamas home by Jenni

Poistin deittisovellukset

Edellä mainitun jälkeen poistin profiilit kaikista deittisovelluksista ja samalla myös poistin kaikki sovellukset puhelimestani. En tarkalleen tiedä, millainen askel tämä on ollut orastavassa ihmissuhteessa, mutta minulle tämä on ollut askel eteenpäin. Olen huomannut, että deittisovellukset ovat olleet minulle yhdenlainen pakopaikka, jonne ryntään kun ensimmäinen ongelma tulee vastaan. Nyt pakeminen ei ole ihan niin helppoa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että minun on ollut opeteltava sietämään kaikenlaista ahdistusta.

Helmikuun kootut - Big mamas home by Jenni

Aloitin psykologin tapaamiset

Jossain vaiheessa tätä alkuvuotta ymmärsin, että en voi käsitellä kaikkea kokemaani yksin. Olen kärsinyt suurinpiirtein vuoden alusta asti traumaperäisen stressin oireista. Näen painajaisia väkivallasta, saan sellaisia välähdyksiä tapahtuneista, ajatukset pyörivät väkisinkin kaiken kokemani ympärillä. Kelaan tiettyjä tapahtumia yhä uudestaan ja uudestaan läpi. Sen lisäksi saan useita paniikkikohtauksia viikossa. Joten tarvitsen apua asioiden työstämisessä. Olen tavannut psykologia nyt muutamia kertoja ja siitä on ollut apua. Toki, asioiden käsittely ei koskaan jää vain istuntoihin, joten usein kelailen asioita läpi muutenkin. Mikä sitten synyttää lisää ahdistusta.

Helmikuun kootut - Big mamas home by Jenni

Viikonloppu kahdestaan

Vietimme ihastukseni kanssa ystävänpäiväviikonlopun kahdestaan. Oleminen hänen luonaan oli luontevaa ja mukavaa. Olen onnellinen siitä, että asiat ovat menneet kuten ovat menneet, sillä se on kasvattanut minun hataraa luottamustani. Se on saanut minun oloni rennommaksi ja turvalliseksi. Faktahan on se, että minun kanssani oleminen vaatii tiettyä kärsivällisyyttä ja pitkää pinnaa. Olen äärimmäisen kiitollinen ihastukselleni, että hän haluaa käydä tämän kaiken läpi kanssani.

Helmikuun kootut - Big mamas home by Jenni

Kevät alkoi

Helmikuun viimeinen viikonloppu oli täydellisen keväinen. Aivan kuin joku olisi kääntänyt katkaisijan talvesta kevääseen. Aurinko lämmitti, lumi ja jää alkoi sulaa. Samaan aikaan kyseinen viikonloppu oli allekirjoittaneelle taas vuoden vaarallisin. Minun aavistuksen kyseenalaisella tasapainollani, peililiukas jää on oikeasti vaaratekijä. Kaaduin kyseisen viikonlopun aikana viisi kertaa. Ihastukseni ihmetteli miten olen vielä hengissä. Samaa ihmetteli lenkkeilijä, jonka edessä onnistuin kaatumaan kolme kertaa viidestä.

-Jenni

Lue myös

Tammikuun kootut

Syyskuun kootut

Elokuun kootut

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.