Hae
Big mamas home

Täydellinen punainen huulipuna

*Sisältää mainoslinkkejä

TUOTE SAATU PR-NÄYTTEENÄ.*

Saanko esitellä, tässä on täydellinen punainen huulipuna. Kyseessä on Laveran uutuus, Cream Glow Lipstick sävyssä Watermelon 09*. Sain sarjan punia PR-näytteenä ja rakastuin näihin kerta heitolla. En ole vuosiin käyttänyt perinteisiä huulipunia, koska ne tuntuvat tahraavan ja leviävän ja niitä saa olla koko ajan lisäämässä.

Olen lähtökohtaisesti enemmän hennon vaaleanpunaisten ja nudepunien ystävä, mutta viime aikoina on tullut valittua aika usein nimenomaan tämä Watermelon sävy. Se on sopivan murrettu punainen, jotta se sopii moneen ihonsävyyn. Tämä on varmaan myös syy siihen, miksi ihastuin tähän niin kovasti.

Sen lisäksi, että sävy on aivan täydellinen, niin nämä Laveran punat ovat muutenkin tosi hyviä. Vaikka tämä on sellainen perinteinen huulipuna, tämä ei tahraa mitenkään herkästi. Tämä pysyy myös huulilla hyvin. Syömisen jälkeen kannattaa, kyllä lisätä. Lisäksi huulet tuntuvat tämän kanssa todella pehmeiltä. Olin oikeasti todella iloisesti yllättynyt, kun ensimmäistä kertaa testasin näitä punia.

Näissä kahdessa viimeisessä Katrin ottamassa kuvassa näkyy hyvin miltä puna näyttää huulilla. Tiedän mit laitan huuliini pikkujouluihin.

Olen käyttänyt koko ajan enemmässä määrin luonnonkosmetiikkaa. Mutta tämä oli ensimmäinen kokeiluni luonnonkosmetiikka meikkien kanssa ja täytyy sanoa, että vakuutuin. Tämä huulipuna teki ainakin lähtemättömän vaikutuksen.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Kerrostettu polkkatukka ja suosikki hiustenhoito tuotteet

Ihonhoitoni tärkein tavoite: Kosteutus

Hemmottele ihoasi uudella Luscious Lychee tuotesarjalla

Vegaaniset Flaer meikkisiveltimet

Morphe Up til dawn luomiväripaletti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *