Hae
Big mamas home

Hei, huomasitko jo…

Hei, huomasitko jo, että meidän Terapian tarpeessa podcast on palannut tauolta? Kahdeksas jakso löytyy nyt Spotifysta, Acastista ja Soundcloudista.

Meidän joululoma venyi näin pitkäksi tasan tarkkaan tämän minun eroni vuoksi. Aiemmin ei oikein riittänyt kapasiteetti, kaiken muun lisäksi, myös podcastiin. Nyt tuntuu siltä, että resurssit riittävät taas ja tuntuu hyvältä olla takaisin. Ollaan Erikan kanssa naurettu sitä, miten hyvältä on tuntunut saada meidän pikku terapiaistunnot takaisin.

Big mamas home by Jenni S. Terapian tarpeessa podcast

Kahdeksannessa jaksossa me summaamme Erikan kanssa hieman viime vuotta ja sen tapahtumia. Jakso on äänitetty tammikuussa, kun ero ja kaikki muu on ollut vielä aavistuksen avoinna. Haluttiin julkaista jakso siitä huolimatta. Käy kuuntelemassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.