Hae
Big mamas home

Oversize neuletakki ja tiukat farkut

Hei vaan. Me ollaan vietetty täällä taas lapsivapaata viikkoa. Siitä puoliso on ollut ison osan töissä, joten minulla on ollut paljon omaa aikaa. Nyt hänellä on vapaapäivä, jonka voimme viettää yhdessä. Käytiin tänään yhdessä uimassa ja vesijuoksemassa. Illalla katsottiin The Last of Us:in uusin jakso. Suositus kyseiselle sarjalle muuten. Menee jopa tällaiselle ihmiselle, joka ei niin zombiohjelmista välitä. Toki minulla on myös vieressä oma henkilökohtainen kommentaattori, joka tietää sarjasta kaikenmaailman nippelitietoa.

 

Toppatakki / H&M

Neule / H&M

Farkut / H&M Mama

Kengät / Zadaa second hand

Pipo / H&M

Korvakorut / Design by Henni uniikit

Kaulakoru / Cisu Li saatu*

 

Oversize neuletakki ja tiukat farkut

Kuvien asu on aika pitkälti sellainen, jossa olen kulkenut koko tämän talven. Äitiysfarkut ovat olleet pelastus, kun omat housut alkoi hyvin nopeasti tuntumaan epämiellyttäviltä turvotuksen takia. Niiden kaverina tämä kyseinen oversize neuletakki on tuntunut hyvältä vaihtoehdolta. Tykkään yhdistellä eri tyyppisiä ylä- ja alaosia. Esimerkiksi juuri näin, kun alaosa on tiukka, niin yläosa on löydä. Ja aika usein mennään näin. Mutta tämä toimii myös päinvastoin.

Etsin pitkään tällaista erään tuhoutuneen neuletakin tilalle. En tosin löytänyt ihan sellaista, kun olin ajatellut, mutta tämä ajaa asiansa oikein hyvin.

Minulla on itseasiassa näissä kuvissa päällä toinenkin neule. Tuo musta pusero on ohut puuvillaneule, joka on näkynyt aikaisemmin esimerkiksi näissä kuvissa. Se on ollut kaapissani jo useamman vuoden, mutta nyt vasta olen tajunnut, miten sitä voi kerrostaa muiden, paksumpien neuleiden kanssa. Joidenkin juttujen hoksaaminen ottaa vain aikansa.

Toppatakkia tulee kyllä kuvattua ihan kyllästymiseen asti näin talvella, mutta minkäs teet, kun ulkona on niin kylmä. Ehkä siksi kaikki ne kuvat, joissa kyseinen toppatakki ei ole päällä ovat nyt niitä kaikkein kivoimpia.

Korvakorut ovat uniikkikappaleet ja upean Hennin käsialaa. Henni tekee pelkästää uniikkeja korvakoruja, joten yhdetkään hänen korvakoruistaan eivät ole samanlaiset. Kaikki ovat kuitenkin super kauniita ja mallistot on monipuolisia. Itselläni on nyt muutamat Hennin korvikset ja ne saa kyllä aina tosi paljon kehuja.

 

Ei kai tässä muuta nyt tällä erää. Huomenna saadaan lapset kotiin meidän kanssa. Mikä on ihanaa. Ja viikonloppuna vietetään esikoisen ensimmäisiä kaverisynttäreitä.

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Syksyn käytetyin takki

Pikkujouluasu ja erobileiden suunnittelua

Neuleliivi ja kukkamekko

Teddytakki ja hieman kuulumisia

Lyhythihainen neule

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *