Hae
Big mamas home

Terapian tarpeessa-podcast: 13. Sinkkuelämää, seksitreffejä & tinderöintiä

Eilen ilmestyi Terapian tarpeessa-podcastin kolmastoista jakso. Aiheena on tällä kertaa sinkkuus ja treffailu. Meidän sinkkujaksot eivät ole olleet kovin pitkiä, mutta sitäkin antoisempia. Parisuhteessa meistä kumpikin omistautuu sille omalle kumppanille, mutta sinkkuna me nautitaan vapaudesta ja valinnanvarasta täyisi siemauksin. Välillä se johtaa mielenkiintoisiin tilanteisiin, mutta se haittaa.

Käydään jaksossa läpi Tinderin ihmeellistä maailmaa, kerrotaan, mistä päin suomea löytyy sinkkumiehiä ja totta kai me puhutaan myös sinkkuseksistä, sekä seksitreffeistä. Erika kuvailee muun muassa kauniin dickpicin ominaisuuksia ja minä ihmettelen, sitä miten nykyään lähetetään niin paljon selfieitä.

Terapian tarpeessa-podcast: 13. Sinkkuelämää, seksitreffejä & tinderöintiä

Meille tuttuun tapaan puhe on hyvin suorasukaista ja vähän ronskia tuttuun Terapian tarpeessa tyyliin.

Terapian tarpeessa-podcast: 13. Sinkkuelämää, seksitreffejä & tinderöintiä

Meidän Terapian tarpeessa-podcastia voi kuunnella Acastissa, Spotifyssa, Soundcloudissa ja lähipäivinä se tulee päivittymään myös Anchoriin. Meitä voi seurata Instagramissa ja Facebookista löytyy Terapian tarpeessa-ryhmä, jonne pääsee omalla nimellä ja naamalla. Podcastin tiimoilta, meille voi myös laittaa sähköpostia osoitteeseen terapiantarpeessa@outlook.com .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.