Hae
Big mamas home

Neulekausi ei ole ohi

Nämä kuvat ovat odotelleet koneellani jo hyvän aikaa sopivaa hetkeä julkaisuun. Asu on kuvattu Kaksplussan blogipäivien jälkeen, mutta on näillä ilmoilla ajankohtainen. Nahkatakki ja neuleet ovat olleet viime päivinä kovassa käytössä, kiitos viilenneiden ilmojen. Kuvat otti blogikollegani Susanna.
Nahkatakki, neulepusero, nahkalegginssit, nillkurit

 

Nahkatakki, neulepusero, nahkalegginssit, nillkurit

 

Nahkatakki, neulepusero, nahkalegginssit, nillkurit
Rakastan edelleen noita keinonahkapöksyjä, mutta lämpimillä ilmoilla ne ovat turhan hiostavat. Niille löytyy kuitenkin käyttöä viileämmillä ilmoilla. Vaikka olen yhdistänyt housujen kaveriksi nahkatakin ja nilkkurit, minun silmääni sitä ei silti ole liikaa. Neule tasapainottaa kokonaisuutta, joka on minun makuuni sopivan rento.
Nahkatakki, neulepusero, nahkalegginssit, nillkurit

 

Nahkatakki, neulepusero, nahkalegginssit, nillkurit

 

Nahkatakki, neulepusero, nahkalegginssit, nillkurit
Takki LINDEX 
Neule H&M 
Legginssit H&M 
Kengät ELLOS
Laukku DKNY Second hand Zadaa 
Panta GAUHAR 
Aurinkolasit H&M 
Nahkatakki, neulepusero, nahkalegginssit, nillkurit

 

Nahkatakki, neulepusero, nahkalegginssit, nillkurit
Lepäilen tällä hetkellä sohvalla nilkka ylhäällä samalla, kun kirjoitan. Nilkkaani särkee älyttömästi, enkä oikein tiedä mitä sille on tapahtunut. Lämpö tuntuu onneksi auttavan särkyyn. Ja onneksi huomenna on vapaata töistä, joten saan lepuutella sitä ihan rauhassa.
Suunnittelimme muuten jo vähän syntymäpäiviäni. Minähän täytän reilun kuukauden päästä 30 ja olen vasta nyt alkanut miettiä, pitäisikö sitä juhlia. Olemme perheen kesken miettineet, jos viettäisimme tänä vuonna syntymäpäiviä yhdessä isäpuoleni kanssa. Hän juhlii myös pyöreitä samassa kuussa, kuin minä ja täytämme yhteensä 80. Mutta olisi kiva juhlia syntymäpäiviä myös ystävien kesken. Mieheni mielestä minun pitäisi järjestää oikein old school bileet, mutta ne eivät ole ihan minun juttuni.
Kuvat: Susanna Kuohula

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.