Hae
Big mamas home

Keittiön sisustuksen suunnittelu

Pitkästä aikaa sisustusaiheista postausta. Blogissani on nykyään paljon enemmän muita aiheita, vaikka sisustaminen on edelleen mielipuuhaani. Uuden kodin sisustaminen on edennyt vain niin hitaasti, että kirjoittamista ei juuri ole ollut. Nyt olisi kuitenkin tarkoitus laittaa asioita vähän eteenpäin keittiön osalta.

Meillä on niin kutsuttu tupakeittiö, eli erillinen keittiö oman ovensa takana. Se on myös tilava. Sinne mahtuu ilman ongelmaa ruokapöytä ja olenkin haaveillut muutosta lähtien aamiaispöydästä keittiössä. Kuten tiedätte, meillä on ruokapöytä myös olohuoneessa, koska sinne mahtuu sellainen. Tämän vuoksi toisen pöydän hankinnalla ei ole ollut kiire ja se on venynyt. Nyt ajattelin toteuttaa haaveeni.

Keittiön suunnittelu - Pinterest - BMH - Big mamas home by Jenni

Alunperin haaveilin pyöreästä, valkoisesta pöydästä, mutta en ole vain löytänyt sellaista. En ole löytänyt siis juuri haluamaani pöytää, siinä budjetissa, joka minulla on. Tämä on osasyy sille, miksi pöydän hankinta on venynyt. Välillä olen jopa unohtanut etsinnät.

Keittön suunnittelu - BMH - Big mamas home by Jenni

Jonkin aikaa sitten kävin Ikeassa, ostoksilla ja hakemassa inspiraatiota tähän ongelmaan. Ikeassa aloin miettiä, pitäisikö keittiöön hankkia perinteinen, sympaattinen klaffipöytä. Kun sain tämän idean, syöksyin kotona Pinterestiin. Aloin etsiä ja pinnailla keittiöinspiraatiota omaan kansionsa ja sisällytin haaveisiini klaffipöydän.

Mitä enemmän näitä kuvia katselin, sitä enemmän pidän ideasta. Voisin hankkia keittiöön viherkasveja ja ylimääräisen kaapin säilytystilaksi. Kaapin päälle voisi hankkia jonkun pienemmän tunnelmavalon. Pöydän ylle voisi ripustaa tauluja.  Voisin myös kysyä bonusisältäni, saisiko seinälle kiinnitettyä jonkinmoisen hyllyn.

Keittiön suunnittelu - Pinterest - BMH - Big mamas home by Jenni

Pystyn näkemään itseni sieluni silmin keittiössä, klaffipöydän ääressä. Näin itseni aamukahvilla tai tarjoilemassa treffiruokaa miehelle. Näen myös lapset kyseisen pöydän ääressä touhuamassa ja syömässä.

Tällä hetkellä tilanne on se, että olen tilannut pöydän. Odottelen sitä saapuvaksi, jotta voin koota sen. Tuntuu hyvältä, että saan viimein edistettyä tätä. Haluaisin muutenkin vähän tuunata keittiötä ja etsiä kaapin oviin jotkut toisenlaiset vetimet. Mutta tämäkin on jo edistystä. Eli lähitulevaisuudessa on luvassa sisustuspostauksia. Saisikohan tässä kohta hankittua tuohon vanhaan pöytään uuden pöytälevyn. Heh heh.

-Jenni

 

Lue myös

Puoli vuotta uudessa kodissa

Eteisen sisustus

8 kysymystä ja vastausta kodista

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.