Hae
Big mamas home

Toivottavasti talven viimeiset asukuvat

päivän asu, talvi, parkatakki, neule,
Toivon todella, että nämä ovat tämän talven viimeiset asukuvat. Tai ainakin viimeiset talvitakki päällä. Henkilökohtaisesti kaipaan kevättä ja lämpöä. En tosin kaipaa allergiakautta. Little E on saanut jo tämän kevään ensimmäiset allergiaoireet, joten en edes halua ajatella mitä tämä kausi tuo tullessaan sillä saralla.
Pukeutumisen suhteen haluaisin vaihtaa jo täysin uuden vaihteen silmään. Kerroin edellisessä postauksessa tallustelleeni jo pari viikkoa lenkkarit jalassa. Yhtenä aurinkoisena ja vähän lämpimämpänä päivänä ulkoilutin myös uhkarohkeasti nahkatakkiani. Se oli kuitenkin vain yksi päivä. Muuten saan edelleen pukeutua paksumpaan takkiin.
päivän asu, talvi, parkatakki, neule,

 

päivän asu, talvi, parkatakki, neule,

 

päivän asu, talvi, parkatakki, neule,
Nämä kuvat on otettu jo hetki sitten, pakkaspäivänä, jolloin taivaalta sateli lunta. Silloin ei ollut puhettakaan, että olisi pukeuduttu nahkatakkiin. Pipo, huivi ja parka tulivat enemmänkin, kuin tarpeeseen.
Jalassa minulla on H&M:än vahinko-ostokseni. Ostin siis itselleni numeroa liian isot farkut, mutta ne osoittautuivat niin mukaviksi, että päätin kuitenkin pitää ne ja ristin mom jeanseiksi, vaikka malli poikkeaakin esikuvistaan.
Tuo vihreä neuleen olen ostanut varmasti viisi vuotta sitten ja käytän sitä edelleen aktiivisesti. Se on edelleen siistissä kunnossa ja pidän erityisesti hieman erilaisesta kauluksesta.
päivän asu, talvi, parkatakki, neule,

 

päivän asu, talvi, parkatakki, neule,

 

päivän asu, talvi, parkatakki, neule,

 

päivän asu, talvi, parkatakki, neule,
Pipo LINDEX 
Huivi SEPPÄLÄ 
Takki H&M 
Neule SEPPÄLÄ 
Farkut H&M 
Nilkkurit ELLOS 
Laukku GINA TRICOT
Kuvat: Iina Hyttinen | Editointi: Minä

2 kommenttia

  1. Iida Vilén kirjoitti:

    Täällä myös odotellaan tosi kovasti tulevaa kevättä. Olen koittanut viime päivinä pärjäillä ison hupparin ja sadetakin kanssa ulkoillessani, ja autolla kulkiessa asuvalinta on osoittautunut hyväksi valinnaksi. Pidemmällä kävelylenkillä taas ei.

    Nuo on muuten aivan ihanat farkut! Oon kyllä koittanut tietoisesti vähentää pikamuodin ostoa, mutta nuo näyttävät sen verran hyvältä, että voisin käydä vilkaisemassa, josko jotain samantapaisia olisi täällä Porin myymälässä 🙂

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Kyseiset farkut ovat todella kivat ja hyvät. Ymmärrän hyvin, että pikamuodin osto mietityttää. Niin myös itseäni, mutta samoin oma taloustilanne. Olen kirjoittamassa aiheesta postauksen tässä jossain vaiheessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.