Hae
Big mamas home

Talvinen Helsinki

joulu, Helsinki, talvi,

joulu, Helsinki, talvi,

Uskomatonta, miten paljon lumi vaikuttaa kaikkeen! Mielialaan, valoon ja joulutunnelmaan. Katseeni harhailee jatkuvasti ulos ikkunasta. Vaikka en olekaan talven ylin ystävä, en voi kieltää etteikö luminen maisema olisi valtavan kaunis. 
Onneksi minulla oli sovittu maanantaina lounastreffit keskustaan Jessican kanssa. Sain napattua aivan ihania, lumisia kuvia. Sain iskettyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, mutta oli todella kivaa nähdä Jessicaa. Me olemme siis tutustuneet täysin somen kautta, mutta juttu luistaa myös kasvotusten.
joulu, Helsinki, talvi,

joulu, Helsinki, talvi,

joulu, Helsinki, talvi,

Vierailin samalla kertaa myös Xmas Garagessa, sekä TRE Christmas Marketissa, jotka ovat kumpikin pop-up kauppoja Helsingin keskustassa. Kummankin ideana on koota suomalaisia yrityksiä tuotteineen yhteen ja minusta kumpikin on onnistunut tavoitteessaan olematta kuitenkaan toistensa kopioita. 
joulu, Helsinki, talvi,

joulu, Helsinki, talvi,

joulu, Helsinki, talvi,

Juuri nyt meillä pidetään (taas) sairastupaa. Vatsataudista selvittiin, mutta Little E sai viikonloppuna flunssan ensioireita. Nyt pikku reppana on kuumeessa ja minä olen kotona hänen kanssaan. Taapero on saanut luvan katsella elokuvia sohvalla pötkötellen, samalla kun on syönyt varmaan kilon klementiinejä. Minä puolestani ehdin saada yhdet sisustuhepulit, joista kerron lisää myöhemmin. 
joulu, Helsinki, talvi,

Jouluun on alle viikko. Meidän on tarkoitus hoitaa loput ostokset kuluvan viikon aikana. Little E:n flunssa sotki hieman kuvioita, mutta en aio ottaa stressiä. Tärkeintä on kuitenkin viettää aikaa yhdessä. Varsinkin, kun sain siirrettyä yhden työvuoroni vähän myöhemmälle, jolloin olen töissä ainoastaan aattoaamuna. Saan siis kaikki muut päivät nauttia rauhassa perheestäni. 
Ensi kerralla olisi tarkoitus puhua hieman meidän 3-vuotis synttäreistä ja palaan myös niihin sisustushepuleihin. Ihanaa joulun odotusta! ♡

2 kommenttia

  1. Helmi kirjoitti:

    Pikaista toipumista pienelle flunssasta! Jännä kuulla pian sisustushepulista.. Ihanaa kun saat paljon olla jouluna perheen kanssa-lasten joulumieli on niin parasta! Ihanaa joulun odotusta!

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Kiitos. Täällä kyllä vuotaa nenät vähän edelleen. ?
    Joulu oli kyllä ihana ja oli ihanaa viettää sitä perheen kesken. ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.