Hae
Big mamas home

Mitä tein viikonloppuna

Kun kirjoitan teille tätä, olen hetki sitten saanut tytöt omiin sänkyihinsä nukkumaan ja mies on piipahtamassa läheisessä pikaruokalaketjun ravintolassa hakemassa meille iltaruokaa. Otetaan vähän omaa aikaa hamppareiden äärellä, kun ei olla nähty koko viikonloppuna. Joskus on hyvä mennä siitä, mistä aita on matalin. 

Instagramiani (@bigmamashomeblog) seuranneet tietävätkin, että sain tänäkin viikonloppuna laatuaikaa itseni kanssa. Minulla oli viikonloppuna molempina päivinä työvuorot ja mieheni joutui lähtemään viikonloppukeikalle vähän pidemmälle. Joten jouduimme sopimaan tytöille toisen mummila viikonlopun. Niinpä minä hyvästelin heidät jo perjantaiaamuna päiväkodilla, sillä olin kyseisenä päivänä iltavuorossa. 
Ajattelin kirjoittaa teille hieman kuulumisia kertomalla, miten käytin töistä jääneen vapaa-ajan. 
Big mamas home by Jenni S, Mitä tein viikonloppuna, Lapsiperhe, arki,

Nukuin neljän tunnin päikkärit. – Ajattelin lauantaina ottaa lyhyet päiväunet, kun niihin oli mahdollisuus. Aluksi ajattelin etten nukkuisi kuin tunnin, mutta heräsinkin sitten omaksi yllätyksekseni ilta kahdeksalta. 
Kokkasin ruokaa puoli kaksitoista yöllä. – Havahduin hieman ennen nukkumaan menoa siihen, etten ollut ollenkaan tajunnut laittaa ruokaa. Minulla ei olisi ollut eväitä seuraavana päivänä, jos en tekisi ruokaa heti. Onneksi jääkaapissa oli hyvin yksinkertaisen pastan ainekset. Ruoka valmistui parissa kymmenessä minuutissa. Onneksi minulla oli pohjilla ne neljän tunnin päiväunet. 
Tykitin NCIS:sää telkkarista. – Minusta on tullut näin aikuisiällä suuri rikossarjojen fani. Toistaiseksi olen pysytellyt amerikkalaisissa sarjoissa, mutta kohta pitää varmaan laajentaa pohjoismaisiinkiin. Olen kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että ei ole Bonesin voittanutta. 

Aloin kirjoittaa aamusivuja. – Viimeisen vuoden aikana on puhuttu paljon aamusivuista, joiden kirjoittamista suositellaan erityisesti luovassa työssä oleville. Sen pitäisi poistaa kirjoittamiseen liittyviä lukkoja. Haluan kokeilla, pystyisinkö tällä tavoin oppia vielä paremmaksi kirjoittajaksi. 
Herkuttelin Ben and Jerry’s:lla. – Olen ollut hetken sitä mieltä, että jäätelö ei ole jäätelö ilman kunnollisia sattumia. Ja paras jäätelö on tähän mennessä Ben and Jerry’s. En ole pitkään aikaan syönyt sitä, mutta tänä viikonloppuna halusin herkutella. 
Miten teidän viikoloppunne on sujunut?6 kommenttia

 1. ida ihana kirjoitti:

  Ihanan rennolta kuulostaa <3 Ihanaa, kuinka nautit pienistä hyvistä hetkistä ja jutuista, se on tuonut ainakin omaan elämääni niin paljon hyvää!:)
  Kiitos myös tuosta aamukirjoitus-ideasta, luulen, että mun kannattaisi sitä kokeilla!:)
  Hyviä kesäpäiviä toivottelee
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 2. Jennyfer 1980 kirjoitti:

  Aamusivut 🙂 Olen aloittanut ne myös. Uudestaan. Kokeilin jo muutama vuosi sitten, mutta en montaakaan aamua kirjoittanut, kun en yhtään ole mikään aamuihminen ja se tuntui jotenkin ihan tosi vaikeelta. Olen viime aikoina lainannut kirjastosta ja lukenut ihan älyttömän määrän erilaisia kirjoituksen oppaita, koska haluan myös kehittyä kirjoittajana. Todella monessa on mainittu noi aamusivut ja otin sen nyt sitä myöten uudestaan agendalle. Kaikissa lukemissani oppaissa kirjoittajana kehittyminen kiteytyy yhteen asiaan: kirjoittajaksi oppii kirjoittamalla 🙂 Tsemppiä sinun aamusivuille!

 3. Minna M kirjoitti:

  Kuulin nyt vasta ensimmäisen kerran aamusivuista. Pitää googlata tarkemmin.
  Mukavaa viikonloppua!

 4. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Tämän minäkin olen oppinut. Mitä enemmän kirjoittaa, sitä paremmaksi tulee. Uskon myös kaikenlaisen lukemisen auttavan tässä

 5. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Ammennan näistä pienistä hetkistä voimaa jaksaa hektistä lapsiperhearkea. Rakastan meidän arkea, mutta pienetkin breikit tekee jaksamiselle todella hyvää.

 6. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Kannattaa! Aamusivut toimivat minulle myös pienenä terapiana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.