Hae
Big mamas home

Viikon parhaat 25 / 21

Viikon parhaat - Sita Salminen kalenteri 2021 - 2022 - BMH - Big mamas home by Jenni Viikon parhaat - Sita Salminen kalenteri 2021 - 2022 - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras hankinta oli Sita Salmisen lukuvuosi kalenteri. Minulta on puuttunut tältä vuodelta kokonaan hyvä kalenteri, mikä on johtanut muun muassa siihen, että unohtelen asioita. Kun Sitä ilmoitti, että häneltä tulee taas lukuvuosikalenteri, ajattelin hankkia sen. Sitan kaltenterit ovat olleet aiemminkin todella kauniita ja yksinkertaisia, eikä se tälläkään kertaa pettänyt. Tykkään tosi paljon kalenterin selkeästä ilmeestä,  koosta ja sen ominaisuuksista. Lukuvuosikalenteri alkaa elokuusta, joten joudun vielä vähän odottelemaan, että pääsen käyttämään sitä kunnolla. Tiedossa olevat tapahtumat olen kuitenkin merkannut siihen jo.

Viikon parhaat - Lasten vaatteet - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras asu oli tällä kertaa esikoisellani. Nämä lapset kasvavat kuin rikkaruohot, eli hirvittävää vauhtia. Minun on pitänyt ostaa molemmille uusia vaatteita. Esikoinen osallistuu jo itse vaatteiden valintaan ja tämä kuvassa näkyvä, kaksiosainen kukka-asu on hänen itsensä valitsema. Ja onhan se maailman söpöin.

Viikon parhaat - pinkki gin tonic - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras drinkki on pinkki GT. Olen juonut varmaan kolme vuotta sitten elämäni ensimmäisen GT:n. Pidin siitä silloin, mutta en ole juonut niitä sen jälkeen. Nyt sitten kiitos Noora Koon, minulle iski ihan järkyttävä GT:n himo. Noora jakoi instassa omat vinkkinsä GT:n tekemiseen ja niillä mentiin ja ai, että kun oli hyvää. Tarjoilin näitä jo eräälle vieraalleni, joka ylisti sitä että osaan tehdä maailman parhaan gin tonicin. Kiitos tästä kaikesta Nooralle. 😀

Viikon parhaat - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras päätös liittyy deittailuun ja deittisovelluksiin. Päätin jättää deittisovellukset kesän ajaksi pois. Annan kesälle ja elämälle mahdollisuuden. Haluan antaa mahdollisuuden sille, että tapaan jonkun tässä kesän tiimellyksessä terassilla, puistossa tai rannalla. Minulla ei ole vieläkään mitään deittisovelluksia vastaan, mutta tällä tavalla voin nauttia kesästä ja sopia menoja ystävieni kanssa. Jos siinä ohessa sitten tapaan jonkun, se olisi aivan ihanaa.

-Jenni

 

Lue myös

Viikon parhaat: Syntymäpäivä edition

Viikon parhaat 38/20

Viikon parhaat 35/20

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.