Hae
Big mamas home

Vegaaniset Flaer meikkisiveltimet

*Sisältää mainoslinkkejä

Sain tässä syksyllä testiin muutamia Flaer meikkisiveltimiä*, joita myy muuten Kicks* ja nyt ajattelin kertoa teille niistä. Minulla on käytössäni ihan vain muutamat siveltimet, mutta nämä vakuuttivat minut todella hyvin ja mietin tässä juuri, millä malttaisin täydentää kokoelmaani.

Minulle siveltimet ovat tärkeä työkalu meikkaamiseen. Luomivärin saa kyllä levitettyä silmiin ilman sivellintäkin. Joten se ettei ole siveltimiä, ei pitäisi olla este meikkaamiselle. Minulle siveltimet ovat kuitenkin apuväline siihen, miten saan juuri sellaisen lopputuloksen, kuin haluan.

Meikkisiveltimet - BMH - Big mamas home by Jenni Vegaaniset Flaer meikkisiveltimet - BMH - Big mamas home by Jenni

Mikä on Flaer?

Siis ensinnäkin, nämä ovat todella vegaanisia siveltimiä, mistä annan plussaa. En ole ollut niin asiaan vihkiytynyt että olisin tiennyt etteivät kaikki siveltimet ole vegaanisia.

 

Ymmärsin, että Flaer siveltimineen on oikeastaan aika uusi juttu. Brändi itsessään on perustettu vuonna 2020 syksyllä, joten vuosia vanhasta brändistä ei ole kyse. Se on erikoistunut nimenomaan meikkaamisen välineisiin, kuten siveltimiin, sieniin, ripsiin ja puhdistusaineisiin. Minua kiinnostaa nyt erityisesti muun muassa Flaerin puhdistusshampoo siveltimille*.

Kaikki brändin tuotteet ovat tosiaan vegaanisia. Karvat ovat synteettisiä, varren muovi ja alumiini ovat kierrätettyjä. Joten erittäin vastuullinen brändi kyseessä.

 

Ensivaikutelma

Ensivaikutelma siveltimiin oli hyvä. Ne ovat todella pehmeitä, kevyitä käteen ja niiden ulkonäkö miellyttää tätä esteetikkoa. Siis tässähän itseasiassa kävi niin, että nämä siveltimet syrjäyttivät ensi kokeilun jälkeen kaikki vanhat vastaavat. Ja meikkivoidesivellin syrjäytti vuosien jälkeen Beauty blender-sienen, jota olen käyttänyt. Mitä en olisi uskonut.

Vegaaniset Flaer meikkisiveltimet - BMH - Big mamas home by Jenni

Oikealta: 204 Flared Blush Brush*, 108 Foundation & Concealer Brush*,  301 Tapered Blending Brush*, 304 Detailed Blending Brush*, 406 Angled Brow Brush* ja 402 Smudge Brush*.

Vegaaniset Flaer meikkisiveltimet - BMH - Big mamas home by JenniVegaaniset Flaer meikkisiveltimet - BMH - Big mamas home by Jenni

Käytössä

Nyt olen käyttänyt siveltimiä noin pari viikkoa ja kuten sanoin, ne ovat käytännössä syrjäyttäneet edeltäjänsä. Valitsen itse mieluummin Flaerin siveltimet, kuin jotkut muut. Nämä ovat todella laadukkaat ja toimivat todella hyvin meikatessa. Ne ovat miellyttävän tuntuisia kasvoilla, ne ovat pehmeitä, mutta myös oikealla tavalla jämäköitä. Ne on myös helppo puhdistaa.

 

Ja kuten kirjoitin, siveltimet oli niin vakuuttavia, että siirryin vuosia käyttämästäni meikkisienestä meikkivoidesiveltimeen. Pidän siitä miten tasainen ja kauniin kuultava pohja siveltimellä tulee. Olen kokeillut ennenkin sivellintä, mutta sei ei ollut yhtä hyvä. En välttämättä ole heti palaamassa sieneen.

 

Myyntipaikka ja hintaluokka

Näitä siveltimiä myy tällä hetkellä ainoastaan Kicks*. Hintahaitari on 7 – 20 € tuotteesta riippuen.

 

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Morphe Up til dawn luomiväripaletti

Gua sha, ihana iltarutiini

Laiskan ihonhoitajan tunnustukset

Tammikuun kosmetiikkasuosikit

Mielipide Makeup Revolution luomiväri paleteista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *