Hae
Big mamas home

Paitatakki, jonka meinasin palauttaa

Moikka kaikille. Mitä teille kuuluu? Minusta tuntuu, että viimeiset päivät on menneet ohi ihan älyttömällä vauhdilla. Koen itseni todella onnekkaaksi siinä suhteessa, että minulla on tämä blogi ja some, etenkin nyt ollessani sairaslomalla. Juuri nyt pääasiallinen tehtäväni on tietysti levätä ja yrittää saada itseni kuntoon. Mutta siinä ohella on tosi kiva, että minulla on erilaisia mielenkiintoisia projekteja tehtävänä. Tekemistä ei ole niin paljon, että kuormittuisin liikaa, mutta kuitenkin sen verran etten juurru kiinni sohvaan. Tämä kaikki tuo viikkoihini sisältöä, jota niissä ei muutoin olisi. Kuten sanottu, olen kiitollinen tästä.

Naisella päällä vaalea oversize paitatakki, sekä vaalensininen kauluspaita. Jalassa ihonmyötäiset nahkahousut ja kultaisin niitein koristellut maiharit.

 

Paitatakki / H&M

Kauluspaita / H&M

Keinonahkahousut / H&M

Laukku / Lindex

Kengät / New Look

Korvakorut / Coruu saatu*

 

Lähikuvassa vaalea paitatakki.

Paitatakki

Paitatakki on trendi, jonka tiedostin viime vuonna, mutta tyydyin seuraamaan sivusta. En ollut suoraan sanottuna aivan varma siitä, sopisiko se omaan tyyliini ollenkaan. Mutta niin sitä ihmissilmä tottuu asioihin, kun niitä näkee jatkuvasti.

Ostin tämän paitatakin jo jonkin aikaa sitten, mutta olin jo palauttamassa sitä ensimmäisen sovituksen jälkeen. Takki tuntui aivan järkyttävän isolta ja ajattelin, että takki jää käyttämättä. Mutta toisella kokeilulla ihastuin takkiin. Selkeästi se vaati pientä sulattelua. Takki on ollut käytössä yllättävän lämmin, mikä on tietysti positiivista.

Löysien yläosien kaveriksi pukeudun mieluiten ihonmyötäisiin alaosiin, mikä tuo kroppani muotoja kivemmin esiin. Kauluspaita ja nahkahousut on muutenkin suosikkiyhdistelmiäni pukeutumisessa.

Naisella korvassa, mustat viuhkamaiset korvakorut.

Vaikka rakastankin mun kukkamekkoja, niin välillä on todella kiva pukeutua vähän neutraalimpaan tyyliin. Omassa pukeutumisessani on selkeästi kaksi puolta. Se boheemi kukkamekkomuija, sekä myös tämä klassisen, pelkistetyn tyylin rakastaja. Vaikka en ole ihan varma, voiko tätäkään sanoa täysin pelkistetyksi nahkahousujen ja niittimaihareiden kanssa.

Mitä te pidätte tästä tyylistä?

Terkuin,

Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Treffimekko

Melkein koko asu second handina

Sopiiko farkkutakki syksyyn

Simppeli klassinen asu

Harmaat neuleet ovat taas in

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *