Hae
Big mamas home

Onko orgasmi edellytys hyvälle seksille

Olen viime aikoina miettinyt seksiä ja naisten orgasmeja. Olen kirjoittanut aikaisemmin orgasmien feikkaamisesta, mikä on yleinen tapa naisten keskuudessa. Orgasmien feikkaamiseen liittyy paljon halua miellyttää kumppania tai sitten vain halua lopettaa epämiellyttävä seksi. Minä olen myös niitä, jotka ovat näytelleet omat orgasminsa ja voin kertoa, että siitä tavasta on ollut todella vaikeaa opetella eroon. Eikä vähiten siksi, että kolmeenkymmeneen ikävuoteen asti olin ihminen, joka ei edes saanut orgasmeja kumppaneiden kanssa.

Onko orgasmi edellytys hyvälle seksille - BMH - Big mamas home by Jenni

Mahdollisia syitä sille, miksi en ole saanut orgasmia

Olen pohtinut sitä, miksi olen alkanut saamaan orgasmeja kumppaneiden kanssa ja sitä, miksi seksi on vasta nyt alkanut tuntumaan oikeasti nautinnolliselta, vasta näin kolmenkympin puolella. Iso merkitys on varmasti sillä, että eron jälkeen löysin sekä naiseuteni ja itsevarmuuteni. Kun koko ajan ei tuntunut siltä, että omaa vartaloaan tarvitsisi piilotella toiselta, kun tämä keksii siitä huomauteltavaa. Nykyään olen sinut itseni ja vartaloni kanssa ja pääsen seksissä monesti sellaiseen tiettyyn zen tilaan, jossa en mieti kehoani ja sen virheitä. Nuorempana mietin jatkuvasti sitä miltä näytin tai kuulostin ja pitääkö toinen minusta.

Onko orgasmi edellytys hyvälle seksille - BMH - Big mamas home by Jenni

Toinen syy on todennäköisesti biologiassa, koska en halua uskoa, että olisin ollut niin lukkoinen etten ole kyennyt ollenkaan nauttimaan seksistä. Se on aina ollut ihan kivaa, mutta en ole täysin tajunnut penetraation funktiota, koska se ei ole tuntunut oikeastaan missään. Sitten täytin kolmekymmentä ja tuntuu siltä, kuin jotain olisi luiskahtanut sisälläni paikoilleen ja penetraatiokin alkoi tuntua hämmentävän hyvältä. Sitten aloin myös saamaan orgasmeja penetraatiossa. Tämä tapahtui siinä vaiheessa, kun olin jo hyväksynyt sen, että kuulun siihen valtaväestöön, joka ei vaan saa penetraatiossa. Sitten olenkin yhtäkkiä joutunut määrittelemään tilanteen uudelleen ja toteamaan sen olevan mahdollista. Se toki myös vaatii oikeanlaiset olosuhteet.

Sitten luin siitä, että naisen klirtoris kasvaa koko eliniän ajan, kuten nenä. Kolmeenkymmenen vuoteen mennessä, se on tuplannut oman kokonsa. Joten todennäköinen syy sille, miksi olen alkanut taianomaisesti saamaan orgasmeja myös penetraatiossa, on se että sukuelimeni on kehittynyt riittävästi sitä varten.

Naisen nautinto - BMH - Big mamas home by Jenni

Paljon riippuu myös kumppanista. Eräs tuttavani totesi hienosti, että on aivan eri asia kun kumppani haluaa sinun tulevan, kuin se että tulet eräänlaisena seksin sivutuotteena. Olen ollut useammin niiden miesten kanssa, joille naisen nautinto on nimenomaan sitä esileikkiä, eikä osa seksiä, kuten kuuluisi ja naisen orgasmi on bonus, joka tulee jos tulee. Sen eteen tehdään töistä sen verran, että saadaan näytettyä sen muka kiinnostavan. Huomattavasti harvemmassa ovat ne, jotka oikeasti välittävät naisen nautinnosta. Vielä harvemmasta ovat ne, jotka haluavat oikeasti saada naisen tulemaan ja ovat valmis tekemään töitä sen eteen.

Naisen nautinto - BMH - Big mamas home by Jenni

Mutta onko orgasmi edellytys hyvälle seksille?

Merkittävin asia, jonka olen oppinut on kuitenkin se, että tarvitsen seksiin paljon enemmän, kuin pelkkiä orgasmeja. Laukeaminen on ihanaa ja tuntuu äärimmäisen hyvältä, mutta orgasmi ei tee seksistä automaattisesti hyvää. Minä tarvitsen seksiltäni yhteyttä, läheisyyttä, intiimiyttä. Muuten kokemus jää tyhjäksi, vaikka saisin kuinka monta orgasmia. Jos seksiin liittyy intiimiys, läheisyys ja yhteys, se voi olla huomattavasti paljon parempaa, kuin seksi jossa saan useita orgasmeja.

Olisi kiva kuulla teidän ajatuksianne aiheesta.

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Parisuhdetta etsivällä naisella ei saisi olla seksisuhdetta

Jos ”haluan panna sua” ei toimi niin mikä toimii

Penetraatiokeskeisyys

Itsetyydytyksen kieltäminen kumppanilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.