Hae
Big mamas home

Vannoutuneesta farkkutytöstä hameiden ja mekkojen käyttäjäksi

Minusta on tullut hameiden ja mekkojen käyttäjä. Olen koko tähän astisen elämäni viihtynyt paremmin kuin hyvin farkuissa. Olen ollut farkkutyttö ja identiteettini on ollut todella pitkään sellainen ns ”poikatyttö”. Tiedän, että tämä termi ei ole nykyään mitenkään oikein, mutta en nyt keksinyt parempaa kuvausta. Mutta viimeisen parin vuoden aikana olen ihan toden teolla löytänyt itsestäni sen naisellisen puolen, sekä myös oman tyylini. Olen myös alkanut sitä myötä käyttämään yhä enemmän hameita ja mekkoja. Niiden määrä vaatekaapissani on kasvanut suorastaan räjähdysmäisesti. Olen siis muuttunut farkkutytöstä hametytöksi.

Vannoutuneesta farkkutytöstä hameiden käyttäjäksi - BMH - Big mamas home by Jenni Neule ja hame - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by JenniVannoutuneesta farkkutytöstä hameiden käyttäjäksi - BMH - Big mamas home by Jenni

Farkkutytöstä hametytöksi

Yksi syy tälle on se, että olen viimein myös oppinut käyttämään hameita ja mekkoja. Se on vaatinut pientä opettelua. Eli kesällä se tarkoittaa sitä, että vedän shortsit hameiden alle, koska reidet hankaavat muuten yhteen. Tämä on yksi syy, miksi en ole niitä aiemmin käyttänyt. Niiden käyttäminen on ollut epämukavaa ja kivuliasta.  Olen oppinut löytämään itselleni myös sopivan kokoiset sukkahousut. Sen lisäksi olen todennut pitäväni jaloistani, jonka vuoksi en koe enää valtavaa tarvetta peittää niitä. Ja samaan aikaan, minusta tuntuu tällä hetkellä vahvemmin kuin koskaan, että olen löytänyt oman tyylini ja tapani pukeutua. Mikä on ihanaa.

Vannoutuneesta farkkutytöstä hameiden käyttäjäksi - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Vannoutuneesta farkkutytöstä hameiden käyttäjäksi - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä hame on aivan ihana. Se on alelöytö New Lookilta. Jahkailin pitkään sen ostamisen kanssa, koska en ollut ihan varma printistä. Mutta nyt rakaastan tätä hametta. Printti sopii omaan tyyliini, vaikka se ei olekaan kukkaprintti. Pidän kuitenkin kaikkein eniten tämän hameen maallista. Hame on helmasta epäsymmetrinen ja liehuva. Talvella se sopii täydellisesti neuleen kaveriksi. Kyseinen neule on ostettu joskus kuopuksen syntymän jälkeen. Muistaakseni. Innostuin siitä nyt uudelleen, kun aiemmin olin hieman epävarma sen kaula-aukosta.

Plusbloggaaja - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Vannoutuneesta farkkutytöstä hameiden käyttäjäksi - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

 

Päivän asu

Takki H&M (2022)

Neule H&M (2018)

Hame NEW LOOK (2022)

Kengät NEW LOOK (2022)

Laukku NEW LOOK lainassa

Korvakorut CORUU saatu (2022)

 

Coruu Flowery - BMH - Big mamas home by Jenni Vannoutuneesta farkkutytöstä hameiden käyttäjäksi - BMH - Big mamas home by Jenni Vannoutuneesta farkkutytöstä hameiden käyttäjäksi - BMH - Big mamas home by Jenni

Me vietetään taas yhteisiä lapsivapaita poikaystävän kanssa. ♥ Ollaan suunniteltu, että mentäisiin ainakin leffaan. Eilen hän teki minulle ruokaa, mikä oli aivan ihanaa. Olen sanonut, että minut voi hurmata kahdella tavalla, kukilla ja sillä, että minulle tekee ruokaa ja poikaystäväni on tehnyt molemmat. Eli olen aivan myyty.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Neulehame

Maiharit ja toppatakki

Vaaleanpunaiset överit ja kukkamekon fiilistelyä

Syksyn käytetyin takki

2 kommenttia

  1. Pitätossula kirjoitti:

    Ihana tyylinmuutosmatka! Minäkin olen vasta alkanut käyttää mekkoja, mutta hameisiin en ole oikein vieläkään tottunut. Pitäisi vaan rohkeasti kokeilla, ja löytää sopiva malli.

    • bigmamasblogoutlookcom kirjoitti:

      Mäkin käytän edelleen enemmän mekkoja, mutta koko ajan enemmän myös hameita. Auttaa, kun löytää omat tavat stailata hameet osaksi asua. Tulen varmasti jakamaan näitä vinkkejä böogissa jatkossa, jos saat siitä inspiraatiota. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *