Hae
Big mamas home

Loman viimeinen perjantai

Muistatteko, kun blogeissa oli ennen vanhaan sellaisia pikaisia kuulumisia? Sellaisia, joissa oli muutama kaunis kuva ja ne oli kirjoitettu ehkä illalla päivän pääteeksi. Nykyään nämä tällaiset pienet postaukset ovat siirtyneet Instagramin puolelle. Mutta minulla on vähän ikävä niitä. Nykyään postaukset ovat suurimmalta osin tarkkaan mietittyjä ja monesti etukäteen kirjoitettuja ja niissä on selkeä punainen lanka. Mutta tarvitseeko kaiken olla sellaista.

Minulla on tällä hetkellä tilanne, että minulla on kone täynnä kauniita kuvia, jotka haluaisin julkaista, mutta jotka eivät oikein suoraan sovi mihinkään postaukseen. Eikä minulla juurikaan ole mitään sen isommin suunniteltua tai mietittyä asiaakaan, jos totta puhutaan.

 

Big mamas home by Jenni S. Loman viimein perjantai

 

Big mamas home by Jenni S. Loman viimein perjantai

 

Big mamas home by Jenni S. Loman viimein perjantai

 

Big mamas home by Jenni S. Loman viimein perjantai

 

Big mamas home by Jenni S. Loman viimein perjantai

 

Big mamas home by Jenni S. Loman viimein perjantai

Vietän tässä kesälomani viimeistä perjantai-iltaa yksin kotona. Lapset ovat isällään tämän viikonlopun ja minulla on vielä tiedossa veneretki saaristoon. Minulla on täällä seuranani yksi Happy Joe ja Netflixissä pyörii Sherlock Holmes. Olen kuluneen viikon kolunnut nettikirppiksiä siinä toivossa, että löytäisin tytöille vaatteita syksyksi. Pikku hiljaa alkaa näyttää paremmalta ja paremmalta. Elämä tuntuu juuri nyt todella tavalliselta, mikä on ihanaa. Maanantaina alkaa työt. Ja loma on todella tehnyt tehtävänsä, sillä odotan töihin paluuta.

Nyt minä pujahdan peiton alle nukkumaan, että jaksan huomenna taas veneillä.

 

 

2 kommenttia

  1. Jasmin♥ kirjoitti:

    Ihana postaus! Mulla vähän sama fiilis et miks ei vois enemmän olla sellaisia rentoja postauksia mitä ei ole tarkkaan mietitty, itse en blogitekstejäni paljoa suunnittele, fiilis pohjalla.

    Ihana blogi, jäänkin seurailemaan ♥

    http://jasukuvaa.blogspot.com/

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Mä suunnittelen kyllä, mutta uskon vahvasti balanssiin. Nautin hyvin suunnitellusta sisällöstä, mutta yhtä lailla sellaisesta rennommasta sisällöstä. ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.