Hae
Big mamas home

Mitä kysyä treffikumppanilta?

”Osa on sellaisia, joita kannattaa kysyä ja joiden vastausten tietäminen saattaa vaikuttaa siihen, tuleeko suhteesta mitään. Esimerkiksi lasten suhteen parin kannattaa olla samoilla linjoilla.”

Treffeillä saattaa olla vaikea keksiä puheenaiheita. Itsellä ainakin on ollut. Ennen ensimmäisiä treffejäni taisin jopa googlata kysymyksiä, joita voisin treffikumppaniltani kysyä. Kysymysten pitäisi olla helppoja ja sellaisia, jotka kuljettaisivat keskustelua jouhevasti eteenpäin. Ja samaan aikaan, olisi hyvä, jos toiseta saa selville oikeasti olennaisia tietoja, joiden perusteella voi päättää, kannattaako treffailua jatkaa.

Kokosin teille nyt postauksen verran kysymyksiä joita voi ja kannattaa kysyä deittikumppanilta. Joko treffeillä tai jo siinä vaiheessa kun keskustelu mahdollisesti etenee virtuaalisesti.

LUE MYÖS: Kysymyksiä & vastauksia deittailusta

Big mamas home by Jenni S. Mitä kysyä treffikumppanilta?

Halusin koota postaukseen kysymyksiä, joita voi kysellä treffien ja tutustumisen edetessä. Osa on sellaisia, joita kannattaa kysyä ja joiden vastausten tietäminen saattaa vaikuttaa siihen, tuleeko suhteesta mitään. Esimerkiksi lasten suhteen parin kannattaa olla samoilla linjoilla. Olen kuullut liian monta surullista tarinaa siitä, kun toinen haluaa lapsia ja toinen ei. Osa kysymyksistä on taas kevyempiä ja ne edistävät nimen omaan sitä toiseen tutustumista.

Big mamas home by Jenni S. Mitä kysyä treffikumppanilta?

Toivooko hän lapsia?

Miksi kysyä tätä: On tärkeää tietää oletteko samalla viivalla. Suurperhettä toivovan ei vain yksinkertaisesti kannatta jatkaa suhdetta ihmisen kanssa, joka ei halua lapsia ja toivoa, että tilanne muuttuu.

Onko hän matkustellut? Mikä on ollut hienoin paikka, jossa hän on käynyt?

Miksi kysyä tätä: Ensinnäkin tämä on erittäin hyvä tapa kuljettaa keskustelua. Yleensä tämä poikii lisää tarinoita. Lisäksi tämä opettaa lisää kumppanistasi. Onko hän kaupunkilomailija, rannalla lekottelija vai seikkailija.

Mitkä ovat hänen tärkeimmät arvonsa?

Miksi kysyä tätä: Toimivaa suhdetta auttaa yhtenäiset arvot. Henkilökohtaisesti toivon, että tulevan kumppanini kanssa olisimme ainakin suurista kysymyksistä samaa mieltä. En jaksaisi kumppanini kanssa riidellä siitä onko kuolemantuomio väärin vai ei.

LUE MYÖS: Sanat joita en kaivannut eron jälkeen

Mihin hän haluaisi matkustaa?

Miksi kysyä tätä: Tämä opettaa taas vähän lisää kumppanistasi ja opit tuntemaan häntä vähän paremmin. Lisäksi on kiva tietää, onko teillä yhteisiä matkahaaveita.

Missä hän näkee itsensä viiden vuoden päästä?

Miksi kysyä tätä: Kuten arvojen ja lapsi-kysymyksen kanssa, on hyvä tietää millaisia asioita hän tavoittelee. Jos hänen tavoitteensa on asua viiden vuoden sisään pysyvästi ulkomailla ja itsellesi se on kaukaisin mahdollinen ajatus, kannattaa miettiä onko suhteella tulevaisuutta.

Millaiset ovat hänen unelmatreffinsä?

Miksi kysyä tätä: Kiva, kevyt kysymys. Fantasiominen, sen kaikissa muodoissa tekee hyvää. Ja ehkä sinä voisit joskus toteuttaa hänen unelmatreffinsä. Jäisit ainakin mieleen.

Big mamas home by Jenni S. Mitä kysyä treffikumppanilta?

Millaisia piirteitä hän arvostaa kumppanissaan?

Miksi kysyä tätä: Saat lisää tietoa hänen arvoistaan.

Viisi asiaa, joista hän pitää itsessään.

Miksi kysyä tätä: Tämä kertoo hänestä ja hänen itsetunnostaan.

Asia, josta hän haluaisi tulla kuuluisaksi?

Miksi kysyä tätä: Mielenkiintoinen tapa jatkaa keskustelua, samalla kun opit taas jotain uutta treffikumppanistasi.

Mistä hän nauttii?

Miksi kysyä tätä: Saat selville millainen nautiskelija kumppanisi on. Saako hän kiksejä luonnossa liikkumisesta vai hyvästä ruuasta vai molemmista. Ja onko teillä yhteisiä nautintoa tuovia asioita?

Millaisiin piirteisiin hän kiinnitti sinussa huomiota?

Miksi kysyä tätä: Vastaus kertoo taas jotain kumppanistasi. On aivan eri asia, jos hän vastaa; tisseihin, kuin, jos vastaus olisi; tapaasi suhtautua kaikkeen positiivisesti.

Millaisesta seksistä hän pitää?

Miksi kysyä tätä: Koska jos sinä pidät tavallisesta seksistä ja hän BDSM-touhusta, kannattaa miettiä, onko teidän tarpeenne yhtenevät.

Toivottavasti piditte postauksesta ja toivottavasti tästä on myös hyötyä teille.

LUE MYÖS:
Asioita, joita olen oppinut neittideittailusta
Elämä eron jälkeen

Ajatuksia Tinderistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.