Hae
Big mamas home

Vauvavuoden parhaat nettikaupat & sovellukset

Vauvoihin ja vauvan tulemiseen liittyy aina hankintoja. Vaikka Baby B oli meidän toinen vauva, halusin tehdä joitain hankintoja uudestaan meidän näköisinä versioina. Little E sai paljon käytettyä, mikä oli tietysti ihanaa ja arvostin jokaista saatua tarviketta. Mutta kuten olen kertonut, en halunnut hormonihuuruissa itkeä väärän väristä sitteriä. Done that.
Olen viimeiset kolme vuotta tehnyt tahtomattanikin kartoitusta lastentarvikeliikkeistä ja nettikaupoista, koska kyllä se taaperokin tarvitsee jotain aina silloin tällöin. Nyt listasin ne ihan ykkössuosikki verkkokaupat, kivijalat ja sovellukset, joihin tulee palattua yhä uudelleen ja uudelleen.
Olisin itse kaivannut tällaisia suosituksia silloin, kun tulin ensimmäistä kertaa äidiksi. Joten toivottavasti tästä on apua muille.

Vauvavuoden parhaat verkkokaupat ja sovellukset

Pikku Vanilja, Newbie store, Zadaa, Zara, H&M, vauvavuosi,
Pikku Vanilja, Newbie store, Zadaa, Zara, H&M, vauvavuosi,
Pikku Vanilja
Tämä on minun ja monen muun ehdoton suosikki, mitä tulee vaaleisiin vauvantarvikkeisiin. Tai vauvantarvikkeisiin ylipäätään, mutta Pikku Vanilja on rakentunut nimenomaan neutraalien sävyjen ympärille. 
 
Pikku Vanilja ei ole suosikkini pelkästään valikoiman vuoksi, vaikka sekin on ihan yliveto. Tässä verkkokaupassa palvelu on priimaa ja toimitus nopeaa. Esimerkiksi sitterin sain hakea, yhtään valehtelematta, postista seuraavana päivänä tilaamisen jälkeen joulun välipäivinä! Olen puhunut tästä palveluasiasta ennenkin ja minä menen todellakin hyvän palvelun perässä. Minulle on aina jäänyt ihan erityisen hyvä fiilis siitä, kun olen jotain tilannut Pikku Vaniljasta, vaikka tilaus tehdään netissä ilman ihmiskontaktia. Pikku Vanilja on brändinä aivan upea ja ansaitsee kaikki kehut. Martina on miettinyt kaiken ihan pilkulleen valikoimasta, ulkoasuun, pakkaamiseen ja somekanaviin. Suosittelen lämpimästi. 
Pikku Vanilja, Newbie store, Zadaa, Zara, H&M, vauvavuosi,
H&M – sovellus 
Olen kokenut H&M:n sovelluksen ihan superkäteväksi lastenvaatteita shoppailessa. Sovelluksessa on parempi valikoima, kuin kaupassa. Esimerkiksi vauvojen exclusive mallisto löytyy vain netistä ja sovelluksesta. Toimitus on Clubilaisille ilmaista ja ostoksista saa pisteitä. 
Zadaa – sovellus 
Zadaan kirppissovellukseen tutustuin aikanaan yhteistyön kautta ja jäin siitä vakikäyttäjäksi. Olen ostanut ja myynyt niin omia tavaroitani, kuin lastenkin. Oma ostokäyttäytyminen on muuttunut tämän sovelluksen avulla aivan täysin. Aiemmin olen ostanut lähes kaiken uutena. Nyt tilastot ovat aika 50/50. Parhaita löytöjä on muun muassa ollut vauvan haalari, jota käytettiin koko ensimmäinen talvi. Sovellus on helppo käyttää ja ostamisesta on tehty mahdollisimman turvallista. 
 
Pikku Vanilja, Newbie store, Zadaa, Zara, H&M, vauvavuosi,

 

Pikku Vanilja, Newbie store, Zadaa, Zara, H&M, vauvavuosi,
Zara – sovellus 
Zaran vaatteet ovat olleet lemppareita, varsin tällä meidän mini vauvalla, joka on ruumiinrakenteeltaan pitkä ja hoikka. Esikoisen kanssa, joka oli pitkä ja pyöreä, piti kikkailla kokojen kanssa jatkuvasti. Zaran vaatteiden mitoitus on aavistuksen nafti. Muuten vaatteet ovat aivan ihania. Esteettisesti todella kauniita ja laadukkaista materiaaleista tehty. Lisäksi olen tehnyt kaikki parhaat alelöytöni ehdottomasti Zarasta. 
Jollyroom 
Tämä on ihan ehdottomasti paras lastentarvikkeiden yleiskauppa. Sieltä löytyy kaikki, mitä kuvitella saattaa. Sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotain. Minä olen esimerkiksi tilannut meidän vaunut Jollyroomilta ja tein heidän kanssaan yhden isomman sisustusaiheisen yhteistyön vajaa vuosi sitten. Jos se sinun haikailemasi tuote on loppu varastolta, voit laittaa sen vahtiin, jolloin sähköpostiin kilahtaa ilmoitus kun tuote on taas saatavilla. Minulla on parikin vahtia päällä tällä hetkellä. 
 
 
Pikku Vanilja, Newbie store, Zadaa, Zara, H&M, vauvavuosi,
Newbie store
Newbie store on fyysinen liike, joita on ainakin kaksi Helsingissä. Newbie on KappAhlin oma merkki, jolta löytyy ihania, ajattomia vaatteita vauvoille ja taaperoille. Kirjoitin tässä hetki sitten Newbien ihastuttavasta syysmallistosta. Nämä liikkeet ovat oma elämyksensä. Tilat on mietitty todella huolella ja olen kehottanut erästä, Helsingissä vierailevaa odottavaa äitiä käymään reissullaan varta vasten ostoksilla, vaikka vaatteita saa myös netistä. Tämä pelasti myös mattimyöhäisen tädin, kun kävin ostamassa veljenpoikani lahjan matkalla ristiäisiin. Sain pienet vaatteet pakattuna silkkipaperiin, sekä kauniiseen laatikkoon, jonka kelpasi jättää muiden lahjojen sekaan. Kiitos. 
Pikku Vanilja, Newbie store, Zadaa, Zara, H&M, vauvavuosi,

 

Pikku Vanilja, Newbie store, Zadaa, Zara, H&M, vauvavuosi,
Tässä näitä nyt oli. Toivottavasti tästä oli apua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.