Hae
Big mamas home

Vaaleanpunainen pehmentää mustavalkoista asua

Vietän täällä sairaslomaa toisen lapsen kanssa. Eli siis ihan sitä perus lapsiperheen arkea, jossa pöpöt kuuluvat asiaan. Toisaalta mikäs tässä on pötkötellessä läheisyyden kipeä lapsi kainalossa. Varsinkin kun minua on viimeaikoina taas väsyttänyt vähän enemmän, vaikka nukun kyllä keskivertoa enemmän. Kai se on tämä raskaus.

 

Takki / H&M

Neule / H&M Mama

Legginssit / H&M Mama

Kengät / New Look

Laukku / New Look

Pipo / Lainassa lapselta

Korvakorut /Vorssa Ink

 

Nämä ovat ehkä tämän tammikuun suosikkikuvani. Asu on kiva ja näytän itsekin tosi kivalta. Housut ja neule on aika mustavalkoinen ja tässä tapauksessa myös graaffinen yhdistelmä. Vaaleanpunainen takki ja pipo pehmentää asun ilmettä, mistä pidän.

Kuvissa näkyvä neule on H&M:än Mama mallistoa. Sen helmassa on halkio, joka antaa tilaa masun kasvamiselle. Mutta näen tässä myös loistavan mahdollisuuden imettämiselle, kyseisen halkion vuoksi. Toki, todennäköisesti käytän tätä muutenkin. Siksi uskalsin ostaa sen nyt. Minusta on kiva, että kaikkien neutraalien, yksiväristen neuleiden joukossa on yksi tällainen rohkeammin kuvioitu neule. Ja mustavalkoisena se on silti minulle riitävän neutraali.

Piposta sen verran, että olen lainannut sitä välillä tyttäreltäni. Ihan uskomatonta, että minulla on sen kokoinen lapsi, että voin lainata häneltä pipoa näyttämättä hölmöltä. Vaikka toki välillä lapsillani on ollut sen tyylisiä vaatteita, että olisin kovasti toivonut niitä saatavan minun koossani.

Nämä Vorssa Inkin kuunsirppikorvakorut ovat joululahja anopiltani ja tosi ihanat. Anoppi osui näissä ihan nappiin. Totesin myös, että näillä näkymin minulla on ristiäisasu ensi syksylle jo valmiina. Ellei mieli ehdi muuttua miljoonaan kertaan hormonihuuruissa.

 

Toivottavasti pääsisin pian käyttämään taas aktiivisemmin tätä takkia. Se ei ole kaikkein kylmimpien kelejen takki. Toppatakin kanssa tässä on suurimmaksi osaksi nyt menty. Kevättä odotellessa.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Syksyn käytetyin takki

Pikkujouluasu ja erobileiden suunnittelua

Neuleliivi ja kukkamekko

Teddytakki ja hieman kuulumisia

Lyhythihainen neule

2 kommenttia

  1. Kata kirjoitti:

    Kiva asu! Halusin muutenkin sanoa, että tosi kiva, kun postaat niin usein:)

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Kiitos paljon palautteesta. <3 Mä koen, että blogi on mun pääkanava, joten panostan siihen mielelläni ja julkaisen usein. Ihanaa, että se ilahduttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *