Hae
Big mamas home

Juhannussuunnitelmia

Juhannus on aivan nurkan takana ja ensimmäistä kertaa vuosiin, minulla on suunnitelmia juhannukseksi. Ja vieläpä oikeasti kivoja suunnitelmia. En oikeasti muista, milloin juhannus ei olisi ollut muuta, kuin yksi viikonloppu muiden joukossa. Toki vuorotyöläisenä olen ollut lukuisia juhannuksia töissä. Tänä vuonna olen kuitenkin vapaa, kuin taivaan lintu. Vapaa viettämään juhannuksen yhdessä ihan poikaystäväni kanssa.

Kesä asut - Kesämuoti - BMH - Big mamas home by Jenni S. Juhannussuunnitelmia - BMH - Big mamas home by Jenni

Neule / H&M

Hame / H&M

Korvakorut / ANNIDIUDIY

Kengät / ZADAA SECOND HAND

Laukku / NEW LOOK

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Juhannussuunnitelmia

Lapset ovat toisessa kodissa tulevan juhannuksen, joten meille on luvassa juhannus kahden kesken poikaystäväni kanssa. Kutsuin itseni ja hänet juhannuksenviettoon ystävieni luokse. Tai alunperin kutsuin itseni ja lopulta houkuttelin poikaystäväni mukaan. Ja hän suostui. Mikä on ihanaa. On ihanaa, että hän haluaa viettää aikaa minulle tärkeiden ihmisten kanssa. Otetaan siis kesä kunnolla vastaan ystävien omalla pihalla. Grillataan, syödään, juodaan vähän sangriaa ja juhlitaan sekä minun, että ystäväni syntymäpäiviä.

Vastavuoroisesti lauantaina me jatkamme matkaa hänen kotiseudulleen, viettämään iltaa hänen ystäväporukkansa kanssa. Olen tavannut onneksi jo ison osan hänen ystävistään ja suurin osa vaikuttaa oikeasti mukavilta, joten uskon juhannuksesta tulevan oikeasti mukavaa.

Juhannussuunnitelmia - BMH - Big mamas home by Jenni Kesä asut - Kesämuoti - BMH - Big mamas home by Jenni S. Juhannussuunnitelmia - BMH - Big mamas home by Jenni

Ennen juhannusta

Ennen juhannusta, minulla on vielä ruotsinkoe selätettävänä. Ja nimenomaan selätettävänä. Kielet ovat olleet minulle aina erityisen haasteellisia, sillä minulla on lukihäiriö, joka vaikuttaa erityisesti lähimuistissa. Se tarkoittaa sitä, että minun on vaikeaa oppia vieraiden kielten sanastoa. Vaikka hallitsenkin hyvin kieliopin, vierasta kieltä on vaikeaa puhua, jos oikeat sanat eivät jää päähän.

Sain tänään kuitenkin melkoisia uutisia, sillä ruotsinopettajani oli sitä mieltä, että tulen saamaan kurssista vähintäänkin kolmosen. Se on enemmän, kuin uskalsin toivoa. Ajatukseni oli, että kunhan vain pääsen kurssista läpi, niin olen tyytyväinen. Nyt saan todistukseen vähintään kolmosen. Meinasin purskahtaa itkuun, kun kuulin tämän. Minulle tämä arvosana merkitsee todella paljon. Yritän parhaani, jos saisin korotettua arvosanan kokeessa neloseen, mutta kolmonen on jo oikeasti enemmän, kuin toivoin.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kotimaiset käsin tehdyt korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni

Toivottakaa onnea ruotsinkokeeseen!

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kirppishuivi ja kesäinen asu

Juhla-asu: Peplumpaita ja suorat housut

Poncho osana kevätasua

Sininen kauluspaita

Kuusi tapaa pukea puuteritakki

Juhannussuunnitelmia - BMH - Big mamas home by Jenni Juhannussuunnitelmia - BMH - Big mamas home by Jenni Juhannussuunnitelmia - BMH - Big mamas home by Jenni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *