Hae
Big mamas home

Satiinihame ja neule

Hei kaikki. Miten teidän viikonloppunne on sujunut? Täällä on yritetty ottaa rauhallisesti, sillä uupuminen vaivaa edelleen. Toipuminen on ollut todellista ylä- ja alamäkeä vuoron perään. Välillä voin niin hyvin, että kuvittelen olevani kunnossa ja välillä kokonainen päivä menee nukkuen. Ja välillä tulee niitä hetkiä, kun en voi olla miettimättä, kuinka kauan toipuminen voi oikein kestää.

Haluan kuitenkin nyt esitellä teille maailman ihanimman hameen ja se on tämä kuvissa näkyvä satiinihame. Kuten näette, farkkutyttö on kääntänyt takkinsa täysin. En ole käyttänyt varmaan koskaan niin paljon hameita ja mekkoja mitä viimeisten kuukausien aikana. Satiinihame on kaunis. Se on keveä. Ja se sopii niin monen kanssa. Olen liehunut tämä hame päällä niin ulkona, kuin kotona oleillessa. Se on myö aivan täydellinen treffivaate. Testattu on.

Satiinihame ja neule - Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Satiinihame ja neule - Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Satiinihame ja neule - Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Sinkkuäiti - BMH - Big mamas home by JenniTällä kertaa yhdistin hameen lempineuleeni kanssa ja sain kauniin, pelkistetyn syystyylin. Pitsitoppi vilkkuu kauniisti neuleen kaula-aukosta ja tuo asuun aistillisuutta, mistä pidän. Viileämmällä ilmalla vedän jalkaan vielä lisäksi sukkahousut. Nilkkurit ovat muuten ehkä syksyn paras löytö Zadaalta. Olen etsinyt pidemmän aikaa tämän tyylisiä kenkiä ja olen innoissani kun löysin nämä.

Korvakorut ovat Vorssa Inkin ja yksiä lempikorujani tällä hetkellä. Arastelin aluksi ihan vähän niiden kirjavuutta, mutta näin pienenä elementtinä, muuten neutraalissa asussa ne tuovat ainoastaan eloa siihen.

Hame ja nilkkurit - BMH - Big mamas home by Jenni

Satiinihame ja neule - Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Sinkkuäiti - BMH - Big mamas home by Jenni Syysmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Sinkkuäiti - BMH - Big mamas home by Jenni Satiinihame ja neule - Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Neule – H&M

Pitsitoppi – H&M

Hame – H&M

Laukku – H&M

Kengät – ZADAA SECOND HAND

Korvakorut – VORSSA INK

 

Voisin näemmä olla taas kuin suoraan H&M:än katalogista. Olen kuitenkin ollut tyytyväinen suurimman osan vaatteiden laatuun ja H&M:ltä tilatessani tiedän valmiiksi, että vaatteet sopivat ja istuvat päälleni.

Mitä teille kuuluu? Miten viikonloppu on alkanut?

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla/ EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Pyjamalook – Eli satiinihousut ja pitsitoppi

Kesämekko stailattuna syksyyn

Syksyn täydellisin asu

Rento paita ja hame

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.