Hae
Big mamas home

Deittailutarinat: Täydelliset treffit

Deittailutarinat sarja jatkuu! Tämä tapahtui syksyllä 2020. Oli hetki, kun ravintolat saivat olla vapaasti auki. Julkisissa oli vahva maskisuositus, mutta ei vielä maskipakko. Ihmiset elivät vielä kesän vapautuneessa tunnelmissa, mutta seuraava lockdown kolkutteli jo nurkan takana. Olin jutellut tämän miehen kanssa jo jonkin aikaa ja olimme tavanneetkin jo kerran. Ensimmäisellä kerralla oli jo selvää, että meidän välillämme on selkeästi kemiaa. Sellaista ihanaa kemiaa, joka tuntuu ihan koko kropassa. Tästä syystä odotin näitä treffejä kovasti.

Mies halusi viedä minut syömään johonkin, jossa en ole vielä käynyt. Minun ainoa toiveeni oli, että ruuassani ei olisi korianteria, muuten totesin, että aivan sama. Hän saisi päättää paikan, koska korianteria lukuunottamatta, olen aikalailla kaikkiruokainen.

Deittailutarinat - BMH - Big mamas home by Jenni

Saavuin sovitulle paikalle. Hän kertoi olevansa tulossa siihen pian ja pyysi odottamaan. Minä odotin. Ja pian hän saapui. Halasimme ja hän ojensi minulle kukkakaupan kääreeseen käärityn kukkasen. Olin haltioissani. Olin nimittäin sanonut useammalle miehelle, että rakastan tuoreita kukkia. Mutta hän oli ensimmäinen, joka oikeasti toi minulle kukkia. Olin varmaan koko loppu illan aivan häkeltynyt tästä kyseisestä huomionosoituksesta.

Lähdimme liikkeelle, kohti sopivaa ravintolaa. Juttelimme kävellessämme, eikä meidän välillämme ollut sellaisia pitkiä hiljaisuuden hetkiä. Vilkuilin treffikumppaniani vähän väliä, sillä minun mielestäni hän oli todella komea. Taisin vähän punastellakin. Lopulta pääsimme ravintolalle, joka oli siis Döner Harju ja päädyimme tilaamaan. Hän tarjosi, vaikka itsekin tarjouduin maksamaan omani. En kuitenkaan alkanut väittelemään tästä, vaan annoin hänen maksaa. Sain tilattua ruokani ilman korianteria, mikä oli positiivista.

Ravintolatreffit - BMH - Big mamas home by Jenni

Söimme ja juttelimme. Ruoka oli todella hyvää. Lopulta aloimme miettiä, miten ilta päättyisi. Mietimme, pitäisikö vielä mennä lasilliselle jonnekin baariin. Emme kumpikaan halunneet deittien päättyvän vielä. Lopulta sovimme, että lähtisimme sittenkin minun luokseni. Voisimme katsoa jonkun leffan ja hän voisi jäädä luokseni yöksi. Ja niin me teimme. Se oli ihanaa. Muistelen näitä treffejä ja tätä ihanaa tyyppiä lämmöllä.

Olisi ihanaa kokea vielä tällaiset rennot ravintolatreffit, nyt kun tämä korona on alkanut rokotusten myötä helpottamaan.

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Mies jota en uskonut tapaavani

Ensimmäiset treffit eron jälkeen

2 kommenttia

  1. saana kirjoitti:

    Miksei siitä sitten kehittynyt mitään?

    • bigmamasblogoutlookcom kirjoitti:

      En halua mennä yksityiskohtiin täällä blogissa, koska haluan kunnioittaa myös deittikumppanieni yksityisyyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *