Hae
Big mamas home

”Nainen ei saa harrastaa seksiä, jos haluaa naimisiin”

Nyt osui tindermies niin arkaan hermoon, että minä annoin tulla tuutin täydeltä. Siitäkin huolimatta, että tiedän kuinka vähän somessa raivoamisesta on hyötyä. Kyseinen keskustelu alkoi muutenkin vähän oudosti. Mies tenttasi uskonnollista vakaumustani ja kysyi, että haluanko minä joskus naimiin. Vastasin, että ehkä, jos joskus tapaan jonkun niin ei se avioliitto täysi poissuljettu vaihtoehto olisi. Seuraavaksi hän kysyi, olenko harrastanut kuitenkin seksiä miesten kanssa ja sanoi; “nainen ei saa harrastaa seksiä, jos haluaa naimisiin.” Olin pöyristynyt ja raivoissani. Miten tällaista voidaan tulla väittämään vielä tähän maailmanaikaan? No, tässä vaiheessa minulta lähti mopo kädestä.

Olen sen verran kauan ollut tekemisissä somen kanssa, että tiedän miten epätodennäköistä on, että joku kääntää mielipiteineen kelkkaa vaikka omani olisi kuinka hyvin perusteltu. Somessa riiteleminen yhtään mistään aiheesta on lähtökohtaisesti täysin hyödytöntä. Tästä huolimatta tindermies sai ärsytettyä minut mukaan tähän.

Seuraavaksi hän kysyi, olenko harrastanut kuitenkin seksiä miesten kanssa ja sanoi; “nainen ei saa harrastaa seksiä, jos haluaa naimisiin.”

Nainen ei saa harrastaa seksiä

Naisvihaa ja alistamista

Aloitin paasaamisen kysymällä tindermieheltä, että onko hänestä sitten okei, kun miehet harrasvat seksiä ennen avioliittoa. Kuulemma oli, koska miehen sisään ei työnnetä mitään elimiä. Tässä vaiheessa räjähdin. Annoin kuulua seksuaalisesta tasa-arvosta ja naisvihasta. Kuinka naisia on kontroilloitu ja alistettu tuolla neitsytmorsian ihanteella. Naisten ihmisarvoa on arvioitu sillä, onko hän neitsyt vai ei.

Minäkin olen toitottanut jo pitkään täällä blogissa siitä, miten miehet ja naiset ovat nyky-yhteiskunnassakin seksuaalisesti todella epätasa-arvoisia. Siinä missä useamman seksikumppanin kanssa ollut mies on ihailtava playboy, nainen vastaavassa tilanteessa on huora ja lutka. Tindermies totesi, että onhan se lapsillekin vaikeaa, jos äiti ei ole ollut neitsyt. Ja jos tällainen vahinko on päässyt käymään, se kannattaa kyllä salata kaikin keinoin.

Nainen ei saa harrastaa seksiä

Vastauksena paasaukselleni naisvihasta tindermies tiedusteli, mistä olin oppinut tälläisia väitteitä. Heti perään hän totesi ettei ollut ihme, että ajattelin noin, kun en ole edes uskonnollinen. Lopuksi hän päivitteli sitä, kuinka vaikeaa on löytää kunnollinen vaimo. Tässä vaiheessa minä älysin lopettaa ja estää tyypin.

Tuntuu uskomattomalta, että jouduin käymään tämän keskustelun vielä näin 2020-luvulla. Eikö 1500-luvulta ole tultu tuonkaan vertaa eteen päin. Ja koska seuraan useampaa naisviha-kanavaa, tiedän vastauksen itsekin. Ei olla. Vaikka meillä naiset saavatkin äänestää. Todellinen tasa-arvo on vielä kaukana.

-Jenni

Lue myös

Asioita, jotka olen oppinut nettideittailusta

Ihana erohehku

Kun löysin uudestaan naiseuteni

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

3 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Nousi niskakarvat pystyyn jo pelksästä otsikosta….
  Itse olen lujasti uskova ja vielä sellaisessa uskossa, joka on vanhaa ja josta esimerkiksi kristinusko kumpuaa. Siitä huolimatta naisella on oikeus nautintoon, siihen lihalliseen, vaikka ei olisi naimisissa. Tärkeää on myös avioliitossa, että nainen nauttii seksistä, nainen ei ole vain kone, joka tyydyttää miehen vaan miehen pitää pitää nainen sängyssä tyytyväisenä, orgasmi auttaa siittiöitä tavoitteessaan 🙂

  Ja hei, tuosta 1500-luvusta. Silloin kurtisaanit olivat arvostettuja naisia, jotka osasivat lukea, kirjoittaa ja pääsivät sinne minne tavallinen vaimo ei päässyt, kuten kirjastoon. Siihen aikaan jos nainen halusi kouluttautua, niin hänen oli ryhdyttävä kurtisaaniksi.

  Niin ja herralle tiedoksi, nainen voi harrastaa myös seksiä ilman, että mitään tungetaan naisen sisälle 😀 Jos se siitä on kiinni.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  • bigmamasblogoutlookcom kirjoitti:

   Hei, kiitos ihanasta kommentista. Se on juuri näin.

 2. N kirjoitti:

  Ei apua, en tiedä pitäisikö tuolle miehelle itkeä vai nauraa!
  Olen uskovainen, olen naimisissa, harrastin seksiä ennen avioliittoa enkä koe tehneeni mitään väärää. Ja mitä ihmettä sekin oli, että ”on lapsillekin vaikeaa, jos äiti ei ole ollut neitsyt”!? Uskomatonta!

  Älä vaan pahoita mieltäsi noin vinksahtaneen tyypin puheista! Onnea vaan hänelle sen oman neitsyt Marian etsintään. Naisten vuoksi tosin toivon, ettei sitä neitsytmorsianta koskaan löydy. Jos miehellä on tuollaiset jutut, ei hänen vaimollaan tule olemaan helppoa…

  Eletään siis elämäämme ja nautitaan seksistä, avioliitossa tai sinkkuina! Nautinto kuuluu kaikille, miehille ja naisille, homoille ja heteroille, nuorille ja vanhoille!

  Aurinkoista kevään odottelua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.