Hae
Big mamas home

Heinäkuun kootut

Hei hei heinäkuu. Uskomatonta, että on jo elokuu.Tässä kuluneen kuukauden huiput.

 

Big mamas home by Jenni S. Heinäkuun kootut 2020

 

Big mamas home by Jenni S. Heinäkuun kootut 2020

✗ Ihastuminen.

Jotain sinne ruutujen toiselle puolelle on varmasti välittynyt, mutta tosiaan. Olen tällä hetkellä korviani myöten ihastunut erääseen hienoon ihmiseen. Ihastuminen on maailman ihanin tunne ja välillä tuntuu, kuin leijuisin pilvissä. Väilillä pelkään myös kuollakseni sitä, että saan vielä uudestaan siipeeni, mutta olen päättänyt antaa näille tunteille piut paut ja nauttia tästä ihastumisesta. Mikään ei ole kiveen kirjoitettua, eikä meistä varmasti kukaan tiedä, mihin tämä vielä etenee. Mutta aion nauttia tästä hetkestä niin kauan, kuin sitä kestää.

 

Big mamas home by Jenni S. Heinäkuun kootut 2020

 

Big mamas home by Jenni S. Heinäkuun kootut 2020

✗ Loma

Olin melkein koko heinäkuun lomalla ja voi luoja, että tämä on tehnyt hyvää. En ole ollut vuosiin yhtä kipeästi loman tarpeessa, kuin tänä vuonna. Sanoin monta kertaa, että minun olisi pitänyt pyytää loma jo kesäkuulle, mutta enhän minä tiennyt, kuinka raskas keväästä vielä kehkeytyisi. Loma kuitenkin tuli ja sain viettää sen lähes kokonaan tyttöjen kanssa. Kesään mahtui myös kaksi lapsivapaata viikonloppua, jotka tulivat yhtä lailla tarpeeseen. Kaiken kaikkiaan tämä loma on ollut ihana, ilman turhia paineita. Me tehtiin ja mentiin tasan omien voimavarojen ja jaksamisen mukaan, mikä oli juuri sitä mitä tähän kesään kaivattiin. Tulipa äiteellä otettua vähän nuoruus vuosia takaisin ja kiskaistua humalat Kiasman nurtsilla. Kiitos tästä kokemuksesta kuuluu täysin Erikalle.

 

Big mamas home by Jenni S. Heinäkuun kootut 2020

 

Big mamas home by Jenni S. Heinäkuun kootut 2020

✗ Uudet voimavarat

Loma teki todella ihmeitä ja olen huomannut, että minussa on sen myötä aivan uutta voimaa ja energiaa. Olo tuntuu levänneeltä ja kuin uudesti syntyneeltä. Olin ennen lomaa todella loppu. Tuntuu, että olen saanut paljon menetettyjä voimia takaisin ja ehkä vähän jopa ekstraa. Kulunut kevät on kasvattanut minua enemmän, kuin yksikään aiemmista ajanjaksoistani. Nyt mun olo on hyvä ja ehjä.

 

Big mamas home by Jenni S. Heinäkuun kootut 2020

 

Big mamas home by Jenni S. Heinäkuun kootut 2020

✗ Veneretki

Pääsin tänä kesänä veneilemään ensimmäistä kertaa sitten nuoruusvuosieni, mikä oli aivan mahtavaa. Tämä oli minun ja murun ensimmäinen yhteinen viikonloppureissu. Ja ilmeisesti näitä retkiä on tulossa vielä lisää. Rakastan merta, joten en tiedä kovin paljoa parempaa tapaa viettää viikonloppua. Fiilistelin veneretkeä ihan omassa postauksessaan, johon latasin sellaisen määrän kuvia, että heikompia hirvittää.

 

Big mamas home by Jenni S. Heinäkuun kootut 2020

 

Big mamas home by Jenni S. Heinäkuun kootut 2020

✗ Aikaa ystävien kanssa

Näin ensimmäistä kertaa eron jälkeen ystäväpariskuntaa, jonka olen tavannut exäni kautta. Oli hienoa huomata, että ystävyys ei ole kadonnut eron mukana mihinkään. Vietettiin tyttöjen kanssa kaksi yötä heidän luonaan ja voi että meillä oli hauskaa. Lapset ovat viimein siinä iässä, että heitä ei tarvitse vaihtia aivan koko aikaa, joten meillä aikuisilla oli myös aikaa keskenään. Toivottavasti pääsemme ottamaan pian uusiksi tämän. Paras hetki kyläreissussa oli se, kun minä ja pariskunnan kauniimpi puolisko polskimme takapihan uima-altaassa sateella.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.